Van itt közülünk valaki, aki a napokban nem várja?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ti hogy érzitek magatokat? Hányadik dpo-n vagytok? Van valami tünetetek? Mióta próbálkoztok?2021. márc. 10. 11:13
51/97 A kérdező kommentje:
Tegnap teszteltem egy 25-ös tesztel de teljesen negatív volt.. Még van egy 25-ös tesztem azt holnap még megcsinálom, de ha az is negatív akkor valószínű hogy ez a hónap bukta.
2021. márc. 16. 10:34
52/97 anonim válasza:
Nekem 2 napja késik, de semmi tünetem
53/97 anonim válasza:
Nem lehet hogy aki a menszesz előtt már tüneteket produkál az csak bebeszéli magának?
54/97 A kérdező kommentje:
Hát a menzesz előtti tünetek valószínű, hogy csak pms tünetek, de ilyenkor az ember lánya nem tudja mire gondoljon. Nekem pl már egy teljes hete fájdogál a hasam (ami eddig még soha nem volt, max mensi előtt 1 2 nappal) és rettenetesen fáradt vagyok, de ez bármitől lehet,de tuti biztos h nem csak bebeszélem
2021. márc. 16. 11:52
55/97 A kérdező kommentje:
52-es nem csinálsz tesztet?
2021. márc. 16. 11:53
56/97 anonim válasza:
Nemvárt utáni 3. nap:
Reggel semmi, de most annál inkább.
Erről a hónapról lecsusztam.
Nem baj, 💪🤗
Juli
57/97 anonim válasza:
52,nem, még várok hétvégéig. Egy hogy lesz időm feldolgozni ha pozitív, plusz ha egy hete késik akkor nyilván már biztos lesz az eredmény
58/97 A kérdező kommentje:
Sajnálom Juli 😔új hónap, új remény!
2021. márc. 16. 12:11
59/97 A kérdező kommentje:
52-es. Te aztán igazán türelmes ember vagy,igazán irigylésre méltó. Szorítok nagyon neked!
2021. márc. 16. 12:13
60/97 anonim válasza:
Köszi, igazából alapból nagyon nem vagyok egy türelmes ember, de annyira nem sürgős a dolog. 2hónapja nem védekezünk, májusba lesz az esküvőnk és csak pár hónapja dolgozok a munkahelyemen, szóval kicsit későbbre terveztük volna, de persze ezt nem lehet kiszámolni🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!