Van itt közülünk valaki, aki a napokban nem várja?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ti hogy érzitek magatokat? Hányadik dpo-n vagytok? Van valami tünetetek? Mióta próbálkoztok?2021. márc. 10. 11:13
31/97 anonim válasza:
17es vagyok, nekem is megjött :(
drukkolok mindenkinek, aki még "versenyben van" :D
32/97 anonim válasza:
26os vagyok, ma jönne meg papírforma szerint, de eddig semmi. A görcsölés is elmúlt, a pattanásaim se jöttek ki. Szerintem még pár napot várok, mivel múlt hónapban csak 26 napos volt a ciklusom
33/97 anonim válasza:
Sziasztok, én mára nem vártam.
2 napja fájnak szó szerint a melleim.
Kedden vagy szerdán, már nem emlékszem, de belenyilalt úgy a bal petefészkembe, ahogy ültem a gép előtt, hogy meg kellett kapaszkodnom az asztalban.
Öt óra van, eddig még semmi...
Juli
34/97 A kérdező kommentje:
Szia! Tesztelni mikor fogsz?
2021. márc. 14. 17:53
36/97 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hogy vagytok csajok? Teszteltetek?
2021. márc. 15. 11:24
37/97 anonim válasza:
Sziasztok 1 vagyok
9dpo negatív, ilyenkor nekem már szokta mutatni, de múltkor délután volt nagyon láthatatlan és mindig délutánra erősödött, úgyhogy hátha holnap.
38/97 anonim válasza:
Én nem csináltam tesztet, tegnap kellett volna megjönnie. Nagyon tünetem nincs, csak fel vagyok puffadva, kicsit megy a hasam.
39/97 A kérdező kommentje:
Én is ma csináltam egy tesztet, 12 dpo de teljesen negatív.
Utolsó te mikor tesztelsz?
2021. márc. 15. 11:45
40/97 anonim válasza:
Szerintem csak szombaton ha addig semmi. Szerintem már írtam hogy csak 2 hónapja nem szedek gyógyszert így az is lehet hogy még csak nem állt be rendesen a mensim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!