Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt közülünk valaki, aki...

Van itt közülünk valaki, aki a napokban nem várja?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ti hogy érzitek magatokat? Hányadik dpo-n vagytok? Van valami tünetetek? Mióta próbálkoztok?

2021. márc. 10. 11:13
 11/97 A kérdező kommentje:
Ti fogtok hamarabb tesztelni vagy csak akkor ha majd elmarad a mensi?
2021. márc. 10. 12:17
 12/97 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok akinek vasárnap jön meg. Én nem tesztelek, sőt ha nem jön meg is várok pár napot. Csak 2 hónapja nem szedek gyógyszert, szóval lehet még kavarodás
2021. márc. 10. 12:19
 13/97 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. En 8. Dpo-n vagyok. Szombatra nem varom. 3 honapja probalkozunk. Nem tapasztalok semmit, talan annyi hogy most egyaltalan nem erzek pm tuneteket.
2021. márc. 10. 12:23
 14/97 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy én is csak majd 1 nap késés után fogok tesztelni, mivel múlt hónapban az esedékes mensi előtt 1 nappal teszteltem, halvány pozitív lett és másnap megjött, úgyhogy elég nagy volt a csalódás.
2021. márc. 10. 12:24
 15/97 anonim ***** válasza:
1 vagyok nekem a 9dpo n szokta mutatni, én tesztelek, ami a misednél jól is jött, hogy nem várakoztunk. Mert mondták biztos később fogant, de amikorra mondták, hogy fogant már majdnem + tesztjeim voltak.
2021. márc. 10. 12:25
 16/97 A kérdező kommentje:
13-as neked ilyen rövid a luteális fázisod?
2021. márc. 10. 12:26
 17/97 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is 11. dpo-n vagyok. Péntektől minden délután ugyanakkor éreztem szurkálást, viszont ez tegnapra elmúlt és már a mellem sem feszül annyira. Különös... hétvégén kiderül :)
2021. márc. 10. 12:40
 18/97 anonim ***** válasza:
13as vagyok. Most csinaltam vegig elosnek az ovu tesztelest. Nem tudom h ez csak most alakult e igy vagy amugy is kesobb szokott lenni nalam az ovu. Minden esetre remenykedem h most sikerult, de kozben tartok is attol hogy a rovid lutealis fazis miatt nem. Palastfű teát is ebben a honapban kezdtem el inni.
2021. márc. 10. 12:42
 19/97 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én márc 4-én ovuláltam, ha minden igaz, 17-ére nem várom. Mi 2,5 éve szeretnénk babát, ebben a hónapban most több változtatás is volt (gyógyszerek, életmód), ezért eléggé bizakodó vagyok, kicsit a ciklusom is más volt most, mint általában. Nekem minden hónapban tesztelnem kell, mert a ciklus második felében progeszteront szedek, és ha negatív, abba kell hagynom.
2021. márc. 10. 12:48
 20/97 anonim ***** válasza:
48%
Márc 7. én ovuláltam 21. a nem várt. Most próbálkozunk először. :) Majd küldjetek képet tesztről :)
2021. márc. 10. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!