Van itt közülünk valaki, aki a napokban nem várja?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ti hogy érzitek magatokat? Hányadik dpo-n vagytok? Van valami tünetetek? Mióta próbálkoztok?2021. márc. 10. 11:13
61/97 anonim válasza:
Jah és amúgy a sors fintora vagy nem is tudom, de az egyik kolléganőm most vetélt el, nem is tudom ha terhes vagyok mit fognak így szólni
62/97 A kérdező kommentje:
Kívánom, hogy akkor jöjjön a baba, amikor nektek a legmegfelelőbb lenne!
2021. márc. 16. 14:16
63/97 anonim válasza:
Köszi, aranyos vagy, de mindegy igazából, jön amikor jönni akar😊
64/97 anonim válasza:
Van még rajtam kívül akinek nem jött meg? Éreztek valamit?
65/97 anonim válasza:
Nekem még nem jött meg, de én progeszteront szedek, ezért addig nem is fog, amíg nem hagyom abba. Holnap fogok tesztelni... Időnként elég intenzív méh-összehúzódásaim vannak, a mellem feszül. Ilyesmi szokott lenni, mielőtt megjön. Remélem, hogy most nem fog. (#19 vagyok)
66/97 anonim válasza:
Negatív lett a teszt :( (#19)
67/97 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom 😔nekem is biztosan nemsokára megjön.. Csináltam egy 10-es tesztet 13 dpo-n és teljesen negatív, úgyhogy holnap biztos megjön.
2021. márc. 17. 09:46
68/97 anonim válasza:
11 dpon negatív már nem is tesztelek. 1 voltam
69/97 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez a hónap nem igazán volt sikeres senki számára 😔
2021. márc. 17. 10:13
70/97 anonim válasza:
Én még versenyben vagyok, 3. napja semmi (60)-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!