Ki nem várja a héten a mensiét?Izgulunk együtt?
Sziasztok!
Ki mikorra nem várja?Tüneteitek vannak?Valaki tesztelt is már?
A mocskolodó kommenteket nem kérném!Köszönöm
nekem elvileg szombaton kellene megjonnie, úgyhogy vasárnap tesztelek ha addig nem jön meg. szombat lesz a 14dpo nálam.
kérdező, holnap is tesztelsz?
9-es szurkolok nagyon és reggel jelentkezz mi lett
24-es szorítok,hogy tudj vasárnap tesztelni.
Igen csinálok és ha negatív akkor szerintem abbahagyom a progit.Holnap 14 dpo ha van baba akkor szerintem mutatnia kell.
jó reggelt!
24es vagyok. ki hogy érzi magát? mi a helyzet a tesztekkel?
nálam szintén változatlan a helyzet, enyhe derékfájással ébredtem
Bocsi hogy én is írkálok, de olyan jófejek vagytok, hogy minden nap bejelentkeztek :)
Nekem amúgy már lassan el is múlik a mensim, szóval lehet újra próbálkozni :)
Jó reggelt Nektek is😊!
Nállam változatlan a helyzet...fájdogálnak a melleim meg talán egy kicsi hányingerem van kávé után.Ma vagyok 14 dpo-n.Reggeli teszten egy kicsit jobban látszott a 2 csík de még mindig 2 esélyes.Megpróbáltam fényképezni,fel is töltöttem,hogy megosszam de sztem így képen megint nem lehet látni.
24-es tegnap este nekem is fájt a derekam de csak 1 pontba.Bízom benne,hogy nem mensit jelez előre.
Kedves utolsó nem baj ha írsz😊.Ha megjön Nekem is szívesen várlak a kövi posztnál is.
9-es mizu?
Sziasztok! 9-es vagyok, én is csináltam ma reggel egy tesztet, de mintha nekem is lenne egy második csík rajta, de nagyon nagyon halvány. A 14 dpon vagyok én is ma, vagyis számításom szerinem. Ha nem jön meg 2 nap múlva újra tesztelek.
Nagyon bízom benne🤞
A tüneteim nekem is kb ugyanazok, a mellem oldalt eléggé fáj és el kezdett fájni a derekem is, de az lehet attól van, hogy tegnap nagyon sokat vezettem.
Kérdező én látom azt a második csíkot, nagyon nagyon drukkolok neked, hogy erősödjön!
Mire kapnák időpontot addigra sztem a teszt is mutatná.Délután felhívom a dokim,hogy mi legyen az a biztos.
9-es megmutatod a teszted?Drukkolok,hogy Neked is erősödjön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!