Lehet esélyünk kislányra vagy felejtsük el? Van aki még
júni 20-es nem várja? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Páromék 6-an vannak testvérek, bár közülük 4 örökbefogadott, köztük párom és az ikertesója is. A 6 "gyerekből" 4 fiú. Ikertesójának 2 fia van.
A családban csak 1 lány gyermek van az ő részéről, a többiek mind fiúk. Én részemről is sokkal nagyobb arányban vannak fiúk, bár a mi gyermekünk neme a páromon múlik.
Ha az ő családban csak fiú van akkor tegyünk le a lány babáról?
Tegnap volt peteérésem, tegnapelőtt és tegnap voltunk együtt. Azért nem játszunk , hogy előtte 2-3 nappal vagyunk csak együtt, mert lassan már egy éve próbálkozunk..
Annyira felesleges ilyenkor az esélyeket latolgatni. Nyilván van esély lányra is. Arra is van esély, hogy holnap rám esik egy repülő. Vagy hogy felrobban a lakásom. Vagy hogy világvége lesz.
2019. jún. 7. 19:47
2/11 anonim válasza:
A baba neme egészen egyszerűen azon múlik, hogy melyik spermium jut be a petesejthez. Nagy gyerekszámú családoknál ezért is ritka, ha egyneműek a gyerekek, mert nincs olyan, hogy egy férfi csak “egyfélét tud”. Szóval az, hogy fiú vagy lány lesz, 50-50%. 😊
2019. jún. 7. 19:49
3/11 anonim válasza:
Persze,hogy lehet. Amúgy jól mondják a fentebb válaszolók. A férjem és saját példájából kiindulva simán lehet kislány. Anyóséknak 3 fiuk van. Az egyik a párom. A párom bátyjának 3 fia van az öccsének 2. Mindenki azt mondta,hogy biztos fiunk lesz. Párom azt mondta,hogy ő lesz az első,aki lányt csinál. 😀 Még én sem hittem, hogy lány is lehet. Aztán kiderült, hogy lány. Az egyetlen lány a családban. Amikor elmondtuk,hogy lány anyósom csak nézett és vissza kérdezett,hogy mi fiú? Mondom nem,lány... Fiú? Lány! Hát nem hiszem el. Még néha mindig kisfiamnak szólítja, aztán kineveti magát. :D Imádják a nagyszülők,nagybácsik, unokatesók.
2019. jún. 7. 20:04
4/11 A kérdező kommentje:
Utolsó ez tetszett😅😂😂
Köszönöm nektek, ment a zöld pacsi
2019. jún. 7. 20:09
5/11 anonim válasza:
A jósgömböm szerint fiatok lesz.
Amúgy tök felesleges ezen gondolkodni. Apósomnak 3 fia van, nekünk 2 fiunk.
Nálunk nekem 1 lany 1 fiutesom van en nonemu vagyok ocsemnek fia lett... amugy a fiuk sokkal menobbek 😊
2019. jún. 7. 20:42
6/11 A kérdező kommentje:
Jajj, félreértés ne essék, ha fiú akkor is szívesen látjuk a családunkban. Csak mindketten inkább kislány felé húzunk.
Inkább eh egészséges kisfiú, mint egy beteg kislány.
Bár nekünk már mindegy csak jöjjön.. így is sokat vártunk már..
Lehet ciki amúgy, de ebben a hónapban többször keltem már fel arra, hogy a párom beszél a hasamhoz, mondja neki, hogy nagyon várja már, hogy jöjjön és már most nagyon szereti stb... legutóbb el is bőgtem magam,.úgyhogy lebuktam, hogy hallgatóztam 😍😍😊😏
2019. jún. 7. 20:58
7/11 anonim válasza:
Bocs én végig sem tudtam olvasni, az örökbe fogadott testvérek neme mégis hogy hathatna ki a te gyerekedre? Esély amúgy mindig van, kb 50%
2019. jún. 7. 21:05
8/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem hat rá ki.
Sajnálom, hogy ekkora sérülést okoztam az írásommal, hogy el sem tudtad olvasni.
2019. jún. 7. 21:14
9/11 anonim válasza:
Van esèly kislányra,a fèrjemèknèl is csak fiúk vannak,a testvèrènek 3 is.A mi lányunk is fiúnak kèszült,szentül meg volt győződve arról hogy fia lesz.Aztan 19 hetes uhn kislányt mondták,akkor lefagyott vagy 10 percre😊De azóta is imádja a lányát,az egyetlent a családba.Úgyhogy esèly mindig van.
2019. jún. 8. 21:52
10/11 anonim válasza:
Férjemék hárman vannak fiúk (ő a legfiatalabb), a legidősebbnek szintén hátom fia van, a középsőnek egy lánya, nekünk egy fiú és egy lány. Én úgy tudom, hogy valóban van olyan, hogy bizonyos férfiaknál nagyobb arányúak a hímnemű vagy a nőnemű spermák. Ez nem azt jelenti, hogy ilyen férfinak csak fia/lánya lehet, de azt igen, hogy nagyobb eséllyel lesz fia/lánya. De ezt nem lehet tudni abból, hogy a közvetlen családban milyen arányban vannak a nemrk, túl kicsi a szám (ez kb 50 gyereknél derülhetne ki, de az ugye nem igazán jellemző 😊vagy speciális spermavizsgálattal).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!