36,3ról a hőm felment 36,8-37, 00ra amit azóta is tart szépen,1.5napja voltunk együtt a párommal, mennyi az esély a kislányra?
Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 19:23
2/3 A kérdező kommentje:
Mert azt olvastam hogy a fiúk gyorsabbak de rövidebb ideig életképesek.a lányok lassabbak de tovább életképesebbek.de én a 1.5 nappal valahol a kettő között vagyok ezért is vagyok tanácstalan
2014. nov. 26. 19:26
3/3 anonim válasza:
A hőd a tűszőrepedés miatt ment fel, a tüsző helyén kialakuló sárgatest által termelt progeszteron viszi fel a hőt. Ez minden ciklusban így van, függetlenül attól, hogy létrejön-e terhesség. Ha nem jön létre, a sárgatest elhal és megjön a vérzés. Ha beágyazódik a baba, nem hal el a sárgatest, tovább termeli a progit, ezért marad fenn a hő 14 napon túl.
A gyerek nemére meg szerintem is 50-50% az esély, ha tudnád is, hogy pontosan mikor szabadult ki a tüsző, akkor se lehet megmondani, hogy milyen kromoszómát hordozó spermium csípte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!