Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Három hetente egyszer-kétszer...

Három hetente egyszer-kétszer tudunk együtt lenni a párommal, így is van esély a babára? Már lassan egy éve próbálkozunk!

Figyelt kérdés
2014. szept. 25. 11:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Van esély persze. Én abban a hónapban estem teherbe, mikor csak 1x voltunk együtt. Igaz, az kb a peteérés környékén volt.
2014. szept. 25. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Akkor van esély, ha abban az időszakban vagytok együtt, amikor termékney napjaid vannak. Azaz ha az együttlét ovu környékén van.

A barátnőm férje kamionos. 4 hetet nincs itthon, egyet igen. amikor a gyereket tervezték és jó ideje nem jött össze, akkor egyszer a férje szándékosan úgy vette ki a szabadságot, hogy a felesége ovuja idejére essen. Akkor beleadtak mindent. és össze is jött a gyerekük.

2014. szept. 25. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Természetesen van.Ha jókor vagytok együtt akkor mindegy hányszor csináltátok.Mi 18 hónapot vártunk a babára,de akkor jött össze,amikor 2 hét alatt csak egyszer tudtunk együtt lenni,mert a szüleim itt voltak nálunk.Miután elmentek egyszer voltunk együtt,semmi praktikát nem használtunk sem előtte,sem közben,sem utána,és kb 3 hét múlva erős pozi tesztem lett.Azóta már 23 hetes a pocaklakó. :)
2014. szept. 25. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyszer is elég egy gyerekhez. Jókor.
2014. szept. 25. 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok. Igaz, mi kb. 2 hetente tudunk együtt lenni, de folyton úgy jön ki a lépés, hogy ezek soha nem a termékeny napjaimon vannak. Párom minden hónapban reménykedik, én viszont tudom, hogy szinte 0 az esély arra, hogy igy sikerüljön. 5 ilyen hónap után most úgy néz ki, hogy itthon lesz "csúcsidőben". Nagyon remélem, hogy sikerül, mert aztán ki tudja, hogy mikor tudjuk ismét kisakkozni, hogy "jókor" legyen itthon
2014. okt. 15. 19:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Szorítok nektek!!
2014. okt. 16. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!