Ki nem várja a héten a mensiét?Izgulunk együtt?
Sziasztok!
Ki mikorra nem várja?Tüneteitek vannak?Valaki tesztelt is már?
A mocskolodó kommenteket nem kérném!Köszönöm
jó reggelt!
24es vagyok, mensi még sehol, a derékfájás erősebb lett reggelre, teszt negatív. nálatok mi a helyzet?
Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy a hétvégén nem jelentkeztem közbejött valami és teljesen elfelejtettem írni😞
Nekem ma reggel kellett tesztelnem a doki pénteki tanácsára.Sajnos negatív lett úgyhogy ma abba is hagytam a progi szedését.Tegnap reggel erős görcsre ébredtem amj elmúlt.2-3 napja rettentően fájnak a melleim és ma reggel kávézás közben hányingerem lett ami egész délelőtt kitartott.Nem tudom mitől lehet ha a teszt negatív.
24-es mizujs?
sziasztok!
24es vagyok. mai teszt is negatív, ellenben eddig minimálisan de folyamatosan barnázgattam. ma reggelre leesett a hőm, gyanítom most fog megjönni, kicsit görcsölök is. elmegyek majd dokihoz, mert ezt nem gondolom normálisnak.
teszteltél esetleg azóta még? érdekesek a tüneteid, hátha mégis... 😊
Sziasztok!
Nekem is ma reggelre nagyon leesett a hőm.Kb déltől van egy kis maszatolásom is úgyhogy holnapra megfog biztosan jönni.Na de se baj,új hónap,új remény.Most rendelek majd ovutesztet is és továbbra is hőmérőzök majd.Ovu után meg majd megy a progi megint.
24-es sajnálom,hogy esett a hőd.
24es vagyok, megjött ma nekem is. legalább tudom hogy ezért barnáztam, ez megnyugtató, de kikérem doki véleményét majd.
reméljük a kövi hónap sikeresebb lesz! :)
Sajnálom!
Készülhetünk a kövi hónapra ❤
sziasztok!
24-es vagyok.
ki hogy áll, hol tart jelenleg? ☺
ha a bébi okozza, elviekben már a teszt kimutatná. mikor tervezel tesztelni?
24/97es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!