Ki nem várja a héten a mensiét?Izgulunk együtt?
Sziasztok!
Ki mikorra nem várja?Tüneteitek vannak?Valaki tesztelt is már?
A mocskolodó kommenteket nem kérném!Köszönöm
24es vagyok, nalam semmi változás. nincs épp olyan érzésem sem, hogy meg akar jönni, pattanások se jöttek még, csak reggelre érzem a derekam... most nagy valószínűséggel jókor voltunk együtt, de hát ugye ez sem garancia.. és ilyenek után milyen fura 1-1 becsuszott gyerek😅.
remélem mindenkinek pozi tesztje lesz a hónapban 😊 az elvileg normális ilyenkor ha olyan érzésed van, hogy meg fog jönni... érdekes dolog a természet..
biztos jó ötlet naponta tesztelni? engem annyira le tud huzni 1-1 negatív teszt :/
Sziasztok!
Velem minden rendben van.Olyan furán telinek érzem a méhemet és picit tompán fáj.Nem úgy mint mensi előtt,de nem tudom pontosan leírni.Igen csináltam és olyan mintha lenne rajta valami,de mivel képen nem látszik így negatívnak mondom.
Veled mizujs 9-es?
9-es a pattanás még lehet jó.Addig míg nem jön meg van remény.Mikor is tesztelsz?
24-es addig jó míg nincs mensis tüneted.Te mikor tesztelsz?
Nekem nemrég elkezdtek fájni a melleim szóval szerintem nekem is megfog jönni...várom már a pattanásokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!