Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyedülálló anyukaként milyen...

Egyedülálló anyukaként milyen az élet?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki ki kell lépnem egy hosszú kapcsolatból, a párom megváltozott. A részletekre nem térnék ki

A lényeg,hogy várandós vagyok és nagyon boldog,ennek a tényétől,de rengeteg félelem van bennem

Egyedül mennyire nehéz végig egy terhességet?Még nagyon korai szakaszban vagyok

Nem így terveztem/terveztük

25N

2021. febr. 9. 20:02
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Megszületett a kisfiam. Egyedül nevelem

De életem legjobb döntését hoztam <3

2022. ápr. 28. 23:21
 22/25 anonim ***** válasza:
54%
Helyes, te egy eros no vagy mert be merted vallalni ❤ Az ilyen noknek kell buszkenek lenni magukra akik nem futnak el a nehezseg elol mint sok valaszolo
2023. jan. 17. 22:47
 23/25 anonim ***** válasza:
75%
Sok boldogságot! Erőt és kitartás na meg egészséget nektek :)
2023. jan. 18. 19:08
 24/25 anonim ***** válasza:
69%

32 évesen, 2 gyerekes egyedülálló anyaként is azt írtam volna, hogy tartsd meg.

Nehéznek nehéz, de közel sem lehetetlen, és ezt már te is tudod ;) Tényleg a lehető legjobb döntést hoztad 💙

2023. szept. 10. 03:04
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
igy van! gyermeket eldobni elvetetni csak mert nehezebbek a körülmények... hat inkabb nem irom le
2023. szept. 11. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!