Egyedülálló anyukaként milyen az élet?
Úgy néz ki ki kell lépnem egy hosszú kapcsolatból, a párom megváltozott. A részletekre nem térnék ki
A lényeg,hogy várandós vagyok és nagyon boldog,ennek a tényétől,de rengeteg félelem van bennem
Egyedül mennyire nehéz végig egy terhességet?Még nagyon korai szakaszban vagyok
Nem így terveztem/terveztük
25N
Nézd őszinte leszek. Ha te az en 25 éves énem lennél én (28 vagyok 2 éves kislánnyal szerető tarssal) azt mondanám h tuti ne tartsd meg!
Nalunk mindössze annyi van h nincs elérhető segítség 2onkon kívül és így is piszok nehéz nem is vállalunk igy többet. Na mar most ha az apja se lenne én kb meghalnek. De ez én vagyok.
Ha anyagilag nagyon stabil lábon állsz és van bőven segítség akkor én megtartanám biztosan.
Viszont ha ezek nincsenek meg, akkor valószínűleg nem :(
Én nem tartanám meg.
Neked is és a gyereknek is rossz lenne hogy másra vagytok utalva.
Abortusz.
Amúgy végig nézve anyukámat, nem valami jó.
A párom szeretné a babát,ez nem kérdés
Viszont olyan mélypontba került a kapcsolatunk,hogy már nem tudom részemről menthető e a dolog
Félek attól,hogy ez csak a kezdet
Attól mert babát várok,nem vagyok köteles elviselni a megaláztatást ,bármennyire is nagy bennem a szeretet
(Mondom ezt úgy,hogy rengetegszer leültem vele beszélni)
Ahol nem kapok tiszteletet évek után...
Van,hogy a józan ész kell döntsön, a szív helyett
Pont ilyenkor kell igazán megfontolnom,hogy képes vagyok e valakivel ennyire összekötni az életem és állandó feszültségben élni,(rosszabb esetben később családon belüli erőszakban)és évek múlva elválni aztán új életet kezdeni
Korábban az évek során nem voltak erre jelek, biztosan a bezártság is teszi(homeoffice stb.) de ez nem magyarázat a több hete tartó viselkedésére,főleg,hogy tisztában van az állapotommal,hiszen bàrmikor felbosszant,azt nem csak én érzem
Higyjétek el, én vagyok a legszomorúbb jelenleg,hogy döntést kell hoznom
De itt a kérdés az,hogy egyedül folytatom az életem,vagy kettesben a babámmal
Köszönöm mindenkinek, fontolóra veszem amit írtatok ❤️
Jól írod az észre kell hallgatni a szív helyett. Lehet még később is gyereked, atabil körülmények közé.
A kedves válaszolók is gondolják meg mit írnak. A család és a barátok egy-két dologba be tudnak segíteni, de eltartani és nevelni a gyereket senki nem fogja helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!