Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babatervezéskor csak én...

Babatervezéskor csak én zuhanok ennyire depibe mikor megjön a mensi?

Figyelt kérdés

6 hónapja próbálkozunk sikertelenül minden félével próbálkozunk.. de hiába.. mi előtt terveztük mindig 28- napra jött meg most meg 30 napra jön meg..

de mikor pecsételődik még mindig ott a remény bennem hát ha meg áll és a teszt végre 2 csikot mutat. :( már nem vásárolgatok teszteket, mert bele untam.. nem görcsölök rá , próbálok vitaminokat szedni stb.. dokinál is voltam 4- szer azt mondták minden rendben. De amikor megjön a mensim sajnos lelkileg megzuhanok..

2021. febr. 7. 18:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
Lesz babája a Kérdezőnek is ha nem feszül rá👍Plusz ha kipróbálja az LH tesztet amit jószándékból írtam mivelhogy több ismerősömnek bejött.Nekem sajnos nem de ez már egy másik történet
2021. febr. 7. 20:13
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kitolódott 29 napról 33 napra. Elvileg minden rendben nálunk is, mégse jön a baba. Együttérzek Veled. Próbálj sportolni valamit, állítólag segít. Most én is ebben bízok.
2021. febr. 7. 20:19
 23/30 anonim ***** válasza:
Igen,a sport nagyon jó.Fehérje bevitelt is növelni érdemes
2021. febr. 7. 20:22
 24/30 anonim ***** válasza:
65%

Nem voltam ebben a helyzetben, de ettől még át tudom érezni, milyen nehéz lehet. Én azt mondanám, próbálj más szemszögből tekinteni erre az időszakra. Használd ki, hogy szabadon együtt lehetsz a férjeddel, éljétek meg ezt az időszakot is. Én minden próbálkozós időszakban egyből teherbe estem, és bár nagyon örültem neki, esélyünk sem volt kihasználni a védekezésmentes időszakot, mert nagyon nehéz terhességeim voltak, ritkán tudtunk csak együtt lenni.

Ha 3 hónap múlva sem történik semmi, akkor kezdenék utánanézni orvosoknak, akik nem csak ilyen tessék-lássék szinten mondanák, hogy jól vagyok, hanem alaposan utánajárnának. Érdemes először a férjed vizsgálatával kezdeni, az sokkal egyszerűbb, mint ami a te esetedben lehet.

2021. febr. 7. 20:40
 25/30 anonim ***** válasza:
75%

Húha :) Nekünk 7 év kellett a csodánkhoz :)

5év után lettem először terhes ikrekkel. Sajnos nem maradtak velünk, utána indultak a vizsgálatok és valóban nálam volt gond. Pajzsmirigy és IR.

Nem mondom, hogy nem feszültem rá, de azért nem lettem depis. Általában akkor zuhantam csak kicsit meg mikor ismerősök jelentették be, hogy terhesek. De akkor is csak kicsit. Inkább az első missed ab után zuhantam meg, de kb egy hétre, utána erőt adott az, hogy egyszer sikerült, akkor biztos, hogy sikerülni fog újra és vitt előre. Aki anya akar lenni, az az lesz, így vagy úgy. Nem szabad depizni. Menni fog. Igen, sokaknak idő, de, ha 1-2 éven belül sikerül, az már szuper :) Tény, hogy szarul érezheti magát az ember a ciklusa végén amikor a természet a képébe dörgölni, hogy újabb kudarc.

De próbálj meg pozitív maradni, semmivel sem leszel előrébb, ha szomorkodsz, minden alkalommal készülj a következő lehetőségre :) És igen, az elengedés jó, nem is teljesen kell elengedni, csupán elég mást tervezni és akkor majd jönni fog. Mondogasd, hogy ezt meg ezt most megcsináljuk utána majd ráér a baba. Még ha nem is gondolod teljesen így. Én mindkétszer akkor lettem terhes mikor beterveztünk valamit és nem a babán kattogtam, illetve nagyon vártam mást :) (első alkalommal egy repülős nyaralás terelte a gondolataim, mivel még soha nem repültem, hát persze azóta se XD ) (másodszor, meg végre kiderült minden alapbetegség, kaptam gyógyszert és tudtam, hogy fél év múlva már jöhet a baba, persze fele annyi idő után már sikerrel is jártunk)

Szóval tervezz aránylag közeli időre dolgokat, olyat amit meg is tudsz valósítani, az kicsit lefoglal. És depizni nem szabad!

2021. febr. 7. 21:21
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi is egy evet probalkoztunk. Depresszios nem lettem ugyan, de nyilvan rosszul esett, hogy most se jott ossze. Aztan mikor vegre sikerult elveteltem. Na az volt a szar, es megtortem. Utana pedig 4 hónap mulva sikerult a baba es most mar 3 eves. Masodik(vagyis 3.) babával emiatt hamar kezdtunk probalkozni, 8 hónap volt, elvetéltem. 3 honap mulva ujra pozitiv teszt, elvetéltem. Ezutan hagytuk is annyiba es nem is prpbalkoztunk fel evig, aztan egybol osszejott es most 32 hetes vagyok vele.

Ettől ne torj ossze ennyire, probald meg pozitivan nezni, sikerülni fog, most azért nem sikerul, mert nem ez a megfelelő ido, jon majd akkor amikor szeretne. Ne erőltessétek ennyit,szerintem az is kozrejatszik, hogy nagyon akarod es full ra vagy stresszelve.

2021. febr. 7. 21:37
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nekunk 5ev volt az első. 5 kemeny ev. A vége volt a legrosszabb.ott mar nagyon elkeseredtem. Aztan most a masodik 1ev....es elveteltem... Szörnyű. Nagyon padlón vagyok. Szombaton mutottek. Addig ugy voltam vele, hogy jolvan legalabb sikerult. Akkor talan hamarabb jon a következő. Probaltam pozitivan tolni elore magamat. De tegnap delutanra osszeomlott a rendszerem szo szerint. Csak kovalygok.

Nehéz dolgok ezek. Figyelj menj el magandokihoz ultrahangos peteeres kovetesre.maganba altalaban azt csinaljak amit kersz. Lehet "csak" az idozitesen mulik minden. Az orvos kis terhet is levesz a valladrol.

Nekem ugy jott ossze 5 ev alatt h minden stresszhelyzet megszunt gyorsan korulottem. Pl munkahely. Addig nem is tudtam milyen stresszben élek.

En nem itelkezem. Mindenki mas. Lehet neked fel év a sok. Lehet masnak a 2.

nem szabadna ennyire bantanunk egymast. Inkabb biztatni kellene a masikat. Ossze fog jönni nyugalom. Itt "csak" ido kérdése.

2021. febr. 8. 06:30
 28/30 anonim ***** válasza:
46%
A kulcsszó a TÜRELEM.Ezt kéne gyakorolni
2021. febr. 8. 07:35
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én is nagyon szerettem volna kisbabát már,de egyszerűen nem jött.

Elösször figyeltem magamat,majd a menzeszt mikor jön,hány napig tart,mikor van ovu,próbálkoztunk időben,semmi nem segített,de nem áltam fejen,nem csináltam gyertyapózt,nem tesztelgettem ovutesztel,1-1 terhes tesztet el lőttem(xepil 500ftos) de mindig megjött,beleuntam hogy ezen rágódjak,rosszul esett hogy nem jön össze de lefoglaltam magam,utána már nem tesztelgettem abszolút,nem néztem az időket,csak együtt voltunk amikor tudtunk és jól esett,rá fél évre terhes lettem.

2021. febr. 8. 23:36
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok,az kimaradt hogy 2.baba az elsőre gyerekre 2évet vártunk.

A 2.terhesség elött 2vetélésem volt,na az volt igazán a lelki összeroppanás.

Légy türelmes,még akkor is ha nehéz.

Foglald el magad valamivel,munkával,hobbikkal vagy bármivel amivel nem kergeted magad az őrületbe,ne nézegess semmi babásat ha nem bírod.

Nézessétek meg magatokat dokival,az egészséges pároknak se megy hipp hopp,valakinek gyorsabban sikerül,valakinek meg várnia kell sokat.

2021. febr. 8. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!