Babatervezèskor mit szedett a pàrod?
Gondolok itt olyanra, mint mi nők szedünk folsavat, D vitamint stb..
Nàlatok mi vàlt be?
Mit szedtetek?
Q10 - et szedett, pharma nordosat.
Én is q10 meg inofolic :)
Szia. Én femibiont 0-at szedtem es D Vitamint. A parom nem szedett semmit maximum magnéziumot. Most 17 hetes vagyok.
De most vettem neki a-z ig vitamint. :)
Fàjdalomcsillapìtót a derékfàjdalmàra...😅
Meg, multivitamint, ha kitettem neki, ha nem, akkor nem szedte.
Érthetetlen, miért vannak lepontozva a válaszok, pedig szerencséd van, hogy ennyi pontos választ kaptál.
A folsav nem segíti a fogamzást, azért szedjük, mert a magzatfejlődés nagyon korai szakaszában kivéd pár fejlődési rendellenességet. A jódot is azért szedjük már sokkal korábban, mert mindenki jódhiányos, a babának meg az első pillanattól fontos. Q10-et akkor szedünk, ha 30-on felül vagyunk vagy a petefészkünk nincs a helyzet magaslatán.
Nálunk a páromnak az alsó határértékeken volt a spermaképe, az andrológus azt mondta, hogy szedjen antioxidánsokat. Ezért szedett komplex E-vitamint, karotinoidokat, D+K-vitamint. A komplex E eléggé fontos, mert a szimpla (ami csak alfa-tokoferol) önmagában inkább rizikós a férfiaknál, mint segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!