Babatervezéskor csak én zuhanok ennyire depibe mikor
megjön a mensi?
Figyelt kérdés
6 hónapja próbálkozunk sikertelenül minden félével próbálkozunk.. de hiába.. mi előtt terveztük mindig 28- napra jött meg most meg 30 napra jön meg..
de mikor pecsételődik még mindig ott a remény bennem hát ha meg áll és a teszt végre 2 csikot mutat. :( már nem vásárolgatok teszteket, mert bele untam.. nem görcsölök rá , próbálok vitaminokat szedni stb.. dokinál is voltam 4- szer azt mondták minden rendben. De amikor megjön a mensim sajnos lelkileg megzuhanok..
Kérdezőnek pedig annyit mondanék hogy higgyen magában és biztos hogy sikerülni fog neki is a baba.A rosszindulatú ember ilyet mond ám az embertársának tuti🤔🤔
2021. febr. 7. 19:25
12/30 anonim válasza:
Ki nem Xarja le a te véleményed?Én a kérdező kérdésére feleltem értelmesen egyesekkel ellentétben....😋Plusz hosszú összefüggő mondatokra is képes vagyok és a szövegértésemmel sem adódott eddig még semmi probléma sem👍Milyen oktatási rendszer agyament rózsi?Te itt ezt annak nevezed?Uhh de naivacska itt vki.
2021. febr. 7. 19:57
13/30 anonim válasza:
Kérdező LH tesztet kipróbálhatnád esetleg mert azzal be lehet lőni az ovulációd időpontját.Rossmannos jó minőségű Facelle márka
2021. febr. 7. 20:00
14/30 anonim válasza:
Ovuláció előtt és ovuláció bekövetkeztekor a legjobb az együttlét mert akkor a legvalószínűbb a fogantatás.Ezek az úgymond termékeny napok és ekkor sikerülhet a baba
2021. febr. 7. 20:02
15/30 anonim válasza:
A kérdező is írta, hogy próbál nem görcsölni és felfogta, hogy ezzel nincs előrébb. A Ti válaszaitokból viszont nem a megértés jön le, hanem az hogy idejöttetek leírni Ti mennyire ügyesebbek vagytok, mert nem depiztek/depiztetek.Az érzelmek nem könnyen kontrolálhatóak, ő most ebben a szakaszban van és nem lecseszést várt hanem egy kis támogatást, hogy más is szokott így érezni nincs egyedül.Ennyi, ehhez kellett volna egy kis empátia.
2021. febr. 7. 20:04
16/30 anonim válasza:
Meddőségibe ha mentek ott pedig teljes kivizsgálás lesz mindkét oldalon plusz pár tanács hogy milyen vitaminkészítményt érdemes használnotok.Korodtól függően inszeminációk lesznek első körben és ha ezek nem sikerülnek akkor jön a lombik aminek a legmagasabb a sikerrátája persze ez is a kor függvénye plusz az AMH szint ami még mérvadó.AMH=Anti Müller v Miller Hormon amely a petesejt tartalékokra ad infót ami nagyon lényeges.Van egy referencia tartomány amin belül meghatározzák ennek az értékét.Ez egy vérvétel
2021. febr. 7. 20:07
17/30 anonim válasza:
Fél év?! Mi 2 évet vártunk az elsőre. Nálam van gond pcos+ ir. Azóta 3 gyermekünk van.
Vannak akik sokkal sokkal több évet várnak. Vagy túl vannak egy csomó sikertelen stimun inszemináción,lombikon..
Soha nem hisztiztem egyik hónapban, elkönyveltem mentünk tovább, élveztük egymást, kirándultunk. Nem ekörül forogtunk. 1x nem hőmérőztem, se nem ovu teszteltem. Még akkor sem mikor spermavizsgálatra mentünk.
Hiába írod, hogy nem ekörül forogsz. De pontosan. Görcsösen akarod. Amíg ezt nem engeded el, nem lesz sikeres hónap.
2021. febr. 7. 20:08
18/30 anonim válasza:
Dehát ti itt még nem tartotok és lehet nem is fogtok.Hajrá!Ne szomorkodj Kérdező😉
2021. febr. 7. 20:10
19/30 anonim válasza:
Végre egy értelmes sorstárs aki nem okoskodik itt össze vissza!
#18-as ez az!Én is inszemekre járok.És?Aztán lombik jön.És?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!