Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babatervezéskor csak én...

Babatervezéskor csak én zuhanok ennyire depibe mikor megjön a mensi?

Figyelt kérdés

6 hónapja próbálkozunk sikertelenül minden félével próbálkozunk.. de hiába.. mi előtt terveztük mindig 28- napra jött meg most meg 30 napra jön meg..

de mikor pecsételődik még mindig ott a remény bennem hát ha meg áll és a teszt végre 2 csikot mutat. :( már nem vásárolgatok teszteket, mert bele untam.. nem görcsölök rá , próbálok vitaminokat szedni stb.. dokinál is voltam 4- szer azt mondták minden rendben. De amikor megjön a mensim sajnos lelkileg megzuhanok..

2021. febr. 7. 18:11
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
70%
Fél év után nem kéne depizni még szerintem.1-2 év után azért már más.Az átlagnak 1 év kell mire összejön a baba.Nem kell ennyire ráfeszülni mert csak hátráltat és még a kedved is elcseszi.Nem is kell mindig a teszteket venni,semmi értelme.Havi 1-et el lehet lőni de ennyi.Lehet párodat is érdemes lenne kivizsgálni egyébként és neki se ártana vitamint szedni ha még nem szed(férfi vitaminra gondolok).Ha nem jön egy éven belül akkor még mindig mehettek meddőségibe és akkor csak sikerül
2021. febr. 7. 18:20
 2/30 anonim ***** válasza:
40%
Annyira bírom az ilyen babásososososososodni vágyó hisztérikákat. Most azon megy a hiszti, hogy nem jön a pocaklakó, utána meg jön a szülés utáni depi.
2021. febr. 7. 18:23
 3/30 anonim ***** válasza:
49%

De ne sima nődokihoz menj, az mind kidobott pénz. Igazi meddősségi szakemberhez, meddősségi centrumba kell majd menni.

Aki meg csesztet amiatt, mert rosszul érzed magad...az simán egy rosszindulatú k.csög.

Összefog jönni, nyugi.

2021. febr. 7. 18:28
 4/30 anonim ***** válasza:
22%
Ki cseszteti?Nekünk már több mint 1 éve nem jön össze?És?Meddőségi kezelések sem.És?
2021. febr. 7. 18:36
 5/30 anonim ***** válasza:
26%
Mégsem depizek mert nem vagyok előrébb.Sz@rul esik aztán kövi kezelés és egyszer csak összejön🤔🤔
2021. febr. 7. 18:41
 6/30 anonim ***** válasza:
23%

1 évet vártunk a babánkra. 1x nem estem depibe, nem szedtem orrba szajba vitaminokat miatta, nem tesztelgettem előre, nem zuhantam magamba, nem ovu tesztelgettem, hőmérőzgettem, naptárazgattam, nem álltam fejen sem 20on perceket.

Jött amikor jönnie kellett...

2021. febr. 7. 18:45
 7/30 anonim ***** válasza:
2%
Erről van szó #6-os👍👍Én is így gondolom.Rosszindulat nélkül...😉😉
2021. febr. 7. 18:48
 8/30 anonim ***** válasza:
76%
Jó ügyesek vagytok, jár a taps... Atyaég, empátia meg nulla és erre fogjátok tanítani a gyereket 🤦‍♀️
2021. febr. 7. 19:12
 9/30 anonim ***** válasza:
15%
Te mibe vagy?Nyugodj már le végre....Úristen milyen emberek vannak itt attyaég kik vagytok ti pffff🤦‍♂️🤦‍♂️Depiztem eleget és ezt ki érti rajtam kívül meg?A Kérdezőnek ezért írtam hogy ettől a drámától kímélje meg magát esetleg mert annál sz@rabb a full negatív teszt látványa.Több mint egy év után már nem hat meg különösebben a negatív teszt mert pozitívan gondolkodok és nem kesergek mert annál rosszabb okoskák hada😊😊
2021. febr. 7. 19:18
 10/30 anonim ***** válasza:
36%
Igen,a gyerekemet is arra fogom tanítani hogy fogadja el a rossz tapasztalatokat is az életben mert az élet nem fenékig tejfel ugyebár.Nem lehet mindig az amit szeretnénk mert nem mindenki olyan szerncsés hogy rögtön sikerül az álma.Az elfogadástól pedig egy erősebb ember válik belőle aki nem depizik mikor épp rosszabb passzban van esetleg🤔🤔Arra is tanítom még hogy higgyen a saját sikerében és tegyen mindent annak érdekében.Mi ezzel a probléma?😄
2021. febr. 7. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!