Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ha sosem lehet...

Szerintetek ha sosem lehet babám és szeret a párom emiatt el fog hagyni?

Figyelt kérdés
2021. febr. 6. 10:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Sokéves próbálkozás, vetélések, kudarc során bennem is felmerült a kérdés. Arra jutottam és őszintén így is gondolom, ha bármikor amiatt menne el a férjem, mert nem lett gyerekünk, sosem fogom marasztaltni, hiszen szeretem annyira, hogy megértem a vágyát. Ugyanakkor szeret ő is annyira, hogy mindkettőnk részéről opció az örökbefogadás.

A párod szeret, hiszen nem lennétek együtt, ha nem így lenne. Ugyanakkor szerintem mint b verzió, legyen terv a fejedben arra az esetre, ha bekövetkezne. Félni tőle szerintem nem kell, folyamatos félelemben nem lehet élni.

2021. febr. 6. 11:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha mindenképpen szeretne saját gyereket, akkor igen, el fog hagyni. Van akinek enélkül nem teljes az élete. Ha viszont mind a ketten szeretnétek gyereket, és nyitottak vagytok más megoldásokra is, akkor lehet működhet.
2021. febr. 6. 11:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyat aki sok év után vált el ez miatt a feleségétől, mindent megpróbáltak...

A férfi újra nősült, lett 2 gyereke

2021. febr. 6. 12:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálam fölmerült, hogy nem lehet. De akkor örökbe fogadtunk volna. Föl se merült, hogy ezért elváljuk. Végül az derült ki, hogy valójában nem vagyok meddő, de ettől még mikor átgondoltuk a dolgokat, komolyan foglalkoztunk ezzel a lehetőséggel.
2021. febr. 6. 18:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha az örökbefogadásr nem akarja, akkor és egyébként szeretett volna gyermeket, akkor nagyon valószínű, hogy lelép egy idő után. Amig ketyeg az óra. A férfiak amúgy is másképp müködnek. A gyerek utáni vágyuk, ha megvan akkor azt nem lehet csak úgy kiiktatnim. Ha szeret akkor örökbefogadtok egy babát, kisgyereket. Ez lehet a megoldás. Én nem tudnám elvárni a másiktól, hogy megfosszam az álmától. Lehet magam noszogatnám, hogy keresse meg a boldogságát. Ha tutira tudnám, hogy nem lehet gyerekem, mert nincs méhem.
2021. febr. 7. 06:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet babád? esetleg lombik? azzal hátha sikerül sok meddő nőnek lett így babája ne add fel mondjuk nem tudom miaz oka de ha szeret nem fog elhagyni mi 10 éve vagyunk együtt a párommal nagyon szeretne babát és énis 2015ben missed abortuszom olt 2018 ban elvetéltem és várjuk a csodát mi is most a méhpempő kapszulát szedem 2 hete kb és mellé Multivitamint is de minap beszéltük hogy ha ettől sem fogok teherbeesni akkor megyünk Orvoshoz nem hagyjuk annyiba a dolgot megsem fordul a fejébe hogy elhagyon engem mindig azt mondja majd van idő ha 35 évesen jön össze akkor akkor fog 28 vagyok de bennem is felmerül hiddel hogy mivan ha mással azonnal sikerülne neki de nyugi fogadjatok örökbe akkor egy kicsit de soha es soha ne add fel mindig van remény
2021. febr. 7. 07:05
 17/18 anonim ***** válasza:
ha nincs méhed az más de még ígyis tudtok örökbe fogadni
2021. febr. 7. 07:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Nagyon szerettünk volna mi is párommal gyermeket, de sajnos nem lehet páromnak! ( évekig küzdöttünk )

Ha igazán szereted, és ő is téged, nem erősebb benne a gyermek utáni vágyakozás, akkor nem hiszem hogy elhagy, vagy legalábbis nem emiatt, mi sok minden mással próbáltuk pótolni hiányérzet, de 100%-ig ezek a dolgok sem segítettek, segítenek! Sőt volt ami sokkal rosszabbá tette egy ideig a hétköznapokat ( erősebb depressziót váltott ki páromból ) Attól még együtt vagyunk több mint 20 éve !

Én vagyok a férfi egyébként!

2021. febr. 7. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!