Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ha sosem lehet...

Szerintetek ha sosem lehet babám és szeret a párom emiatt el fog hagyni?

Figyelt kérdés
2021. febr. 6. 10:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
Ha szeretne gyereket mindenképp, akkor valószínű.
2021. febr. 6. 10:38
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben a család az életcélja akkor lehet. De ismerek olyan párt aki együtt maradt 20 évig, hiába nem lehetett gyerekük, csak aztán a ffi fiatalon elhunyt. Nagyon szép páros voltak, egy pillanatra nem jutott eszembe, hogy elhagyná az egyik a másikat. A szívem szakadt meg a temetésen. Nagyban függ a személytől. Te legyél őszinte, adj neki időt, és reméld a legjobbat.
2021. febr. 6. 10:44
 3/18 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy nem lehet babám. 6 éve vagyunk együtt. De azért mégis félek.
2021. febr. 6. 10:45
 4/18 anonim ***** válasza:
53%
Ha szeret, biztosan nem. Vannak màsnap lehetőségek.
2021. febr. 6. 10:50
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne tedd tönkre a kapcsolatotokat azzal, hogy még emiatt is rettegsz. Élvezd ki a társaságát amíg együtt vagytok, akkor is, ha ez csak pár hónapot jelent, akkor is, ha évtizedeket.

Egy párkapcsolat nem csak a gyermektelenség miatt mehet tönkre, és a gyermekvállalás sem menti meg, ha rosszul alakulnak a dolgok.

Hagyd rá a döntést, hogy menni akar vagy maradni, de a magad részéről tegyél meg minden annak érdekében, ha el is megy, úgy maradjon meg benne, hogy te voltál az egyik legjobb dolog az életében. Nem azért, hogy neki minél nehezebb legyen utána, hanem azért, mert a boldogság mindkettőtöknek jár, akár van gyereketek, akár nincs.

2021. febr. 6. 11:04
 6/18 anonim ***** válasza:
90%

Párom barátja 10 év után hagyta ott az asszonyt. A csajnak nem lehet gyereke, a srác meg nagyon szeretne.

Annyit idegeskedtek, veszekedtek emiatt, ráment a kapcsolatuk 1 év alatt

2021. febr. 6. 11:08
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Szerintem erre te tudhatod leginkább a választ. A párod személyiségétől függ. Nem tudom mi miatt nem lehet babád, de ha testileg nem tudod kihordani, akkor még mindig ott van az örökbe fogadás lehetősége. Nagyon sokan szenvednek hasonló gondok miatt, de az még nem borítékolható, hogy emiatt szétmenjen egy pár. Ismeretségi körömben is van, akiknél úgy tűnt lehetetlen a dolog, évek óta próbálkoztak, orvosokhoz jártak, aztán kiderült, hogy félre diagnosztizálták őket és most van esély, hogy babájuk legyen. Nem merült fel náluk, hogy a baba miatt ne maradjanak együtt. Szerintem ha valaki igazán szeret valakit és van annyi érzelmi intelligenciája, hogy egy örökbe fogadott gyereket is tudjon sajátjaként szeretni, akkor nincs is kérdés. De mint mondtam, ez a párod személyiségétől függ, hogy ő hogy kezeli ezt.
2021. febr. 6. 11:16
 8/18 anonim ***** válasza:
63%
Valószínű igen, ha ő szeretne de pl az örökbefogadás nem opció neki.
2021. febr. 6. 11:17
 9/18 anonim ***** válasza:
23%
Vagy melletted marad és boldogtalanul fog élni, vagy elhagy. Ez a kettő van.
2021. febr. 6. 11:18
 10/18 anonim ***** válasza:
77%
hát ez szerintem olyan dolog amit érdemes korán közölni. nyilván nem ezt kell bedobni az első randin, de amikor már látszik, hogy komoly kapcsolat lesz belőle, jó erről szólni.
2021. febr. 6. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!