Szellemcsíkos terhességi teszt + tényleg baba?
De aranyosak vagytok, köszönök minden érdeklődést és választ!!!
Nos, nincs baba, elnézést kérek azoktól, akik nagyon szeretnének, de én nagyon nem szeretnék már, vagy legalábbis mostanság nem, szóval most nagyon boldog vagyok emiatt.
Amióta nem jött meg, ez a 3. peteérésem, orvos is nézett egyet. Meg kell várni, h megrepedjen, és meg kéne jönnie utána 2 hétre. Ha nem jön meg, akkor Norcolut, ha megjön, utána indulhat a fogamzásgátló. Jövő héten még vissza kell mennem, h megrepedt-e.
Nem mondott semmit, hogy ez mitől van. Mondjuk még szoptatok, volt egy hónapja vesekövem, valami vírust is elkaptam, ilyen torokfájásos valamit akkor. Ezeket már csak én mondom, gondolom, ebből a szoptatás az, ami leginkább befolyásoló tényező, vagy hát nem is tudom, mire gondoljak.
Nagy kő esett le a szívemről, a férjemnek is, majdnem bőgött, h "megmenekültünk".
Mégegyszer köszi nektek mindent!!! :D:D:D
Bocs, de azt mondom, örülök, és lehet tényleg jobb így.
Együttérzek veletek, gondolom, hogy megkönnyebbültetek
Minden jót nektek :)
Megjött, megjött!!!
De azért vicces, hogy peteérés után 4 nappal. Mondom, nekem a fiam így fogant, nincs arra szabály, hogy mindig középidőben van a pé. Aki nem szeretne babát, inkább védekezzen, aki szeretne, bátran próbálkozzon és ne törjön le, van remény bármikor.
Ezt csak azért írtam, hátha valaki idekeveredik egyszer és okul a leirtakból.
Mégegyszer köszi mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!