Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsíkos terhességi...

Szellemcsíkos terhességi teszt + tényleg baba?

Figyelt kérdés
Járt így valaki?
2010. aug. 16. 13:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
? hát ha szellemcsíkos akkor nem pozitív vagy csak én nem tudom értelmezni a kérdést....
2010. aug. 16. 13:50
 2/24 anonim ***** válasza:

akkor most szellemcsíkos vagy + ????ha szellemcsíkos NO baby. ha + akkor baba.

fotózzd le, tedd fel a képet és megmondjuk.

2 kisfiú anyuja

2010. aug. 16. 13:51
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha szellemcsíkos akkor átlátszó,színtelen,csak fény felé tartva látszik.

Ha pozitív akkor rózsaszínes még ha halvány is.

Amikor szellemcsíkos tesztem volt,nem voltam terhes.

A halvány rózsaszínes tesztjeim pedíg éppen játszanak apával:))))

Csinálj egy más fajta tesztet.

2010. aug. 16. 13:53
 4/24 anonim ***** válasza:
51%
hahó?! hogy is értsük ezt a kédést? itt vagy?
2010. aug. 16. 14:03
 5/24 A kérdező kommentje:

[link]

Bocsánat, úgy szól a kérdés, h lett-e úgy valaki tényleg babás, hogy a tesztjein szellemcsík volt? És később lett pozi?

Lehet, hülye vagyok, júl. 5-én jött meg utoljára, múlt kedden nézett orvos, 13-14 mm volt a méhnyh, szóval nem egyértelmű. A héten kell mennem uh-ra vissza.

Egyedül aug. 1-én csináltuk óvszer nélkül, előtte nem is voltam itthon majdnem 3 hétig.

Múlt hét hétfőn és kedden teszteltem corax-szal, azt hiszem, a keddi szellemcsíkos. Vettem netről 4 One Stepet 10-est, abból 3 negatív. Ma vettem valami Preg- nem tudom mit, ez megint szellemcsíkos. Csak azért vettem, mert azt mondta a férjem, mi van, ha a netes tesztek sz@rok.

3 gyerekünk már van, szerintem érthető, h kétségbe vagyok esve.

köszi minden választ

2010. aug. 16. 14:07
 6/24 anonim ***** válasza:

Nekem a vaterás tesztek szellemcsíkosak :(

próbálj később tesztelni, ha nem erősödik, akkor nincs baba

MEgértem a kétségbeesésedet

2010. aug. 16. 14:12
 7/24 anonim ***** válasza:
73%
hááát mintha látnék valamit! Ismételd meg pár nap mulva!
2010. aug. 16. 15:24
 8/24 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen megértelek! Én is ebben a hónapban jártam így! Márciusban szültem meg a kislányomat, és óvszerrel védekeztünk, de most történt egy baleset elszakadt az a nyavaja. Vettem be eseményutánit, meg is jött rá egy hétre , de nagyon kevés volt és tartott valami 3 napig. Ideges voltam és én is vettem két tesztet. Megcsináltam mindkettőt és a második nekem is pont ilyen volt. Nézegettem a fényben a szobában a napon.... Nem tudtam eldönteni. A párom nem látott rajta semmit én meg azt a csíkot ami nem rózsaszín , de mégis ott van. A halál víze vert minden alkalommal amikor ránéztem. Aztán szerdán megjött rendesen. Akkor is megnéztem és látszott hogy tényleg fehér és nem rózsaszín, csak bebeszéltem magamnak hogy látok valamit! Remélem nálad sem lesz másként, ja és én is ezt a pregimax plusz-ot vettem. Azt írja hogy megbízható eredmény és már mensi előtt 3 nappal ha reggel végezzük el a tesztet akkor már mutat valamit, ha késik akkor a nap bármely időszakában kimutatja a pozitív eredményt.
2010. aug. 16. 15:26
 9/24 anonim ***** válasza:

Előző válaszolónak:

Nagyon ismerős a helyzet, én is jártam így már

Csodálatos az emberi agy, sok mindenre képes..

De nem kívánok senkinek sem ilyen "élményt"

2010. aug. 16. 15:46
 10/24 anonim ***** válasza:
59%

ha egy hete is ilyen volt, akkor mostanra erősödnie kellett volna. Szerintem nem vagy terhes..

Olyan nincs, hogy szellemcsík, viszont olyan van, hogy nem jókor (reggel kell, első vizeletből, nem jól használva (vízszint..stb) csinál valaki tesztet. Ilyenkor előfordulhat ilyen. Egyébként pedig vagy pozitív ugye egy teszt, vagy negatív. De új hónap, új remény!

Hajrá:-)

2010. aug. 16. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!