Szellemcsíkos terhességi teszt + tényleg baba?
akkor most szellemcsíkos vagy + ????ha szellemcsíkos NO baby. ha + akkor baba.
fotózzd le, tedd fel a képet és megmondjuk.
2 kisfiú anyuja
Ha szellemcsíkos akkor átlátszó,színtelen,csak fény felé tartva látszik.
Ha pozitív akkor rózsaszínes még ha halvány is.
Amikor szellemcsíkos tesztem volt,nem voltam terhes.
A halvány rózsaszínes tesztjeim pedíg éppen játszanak apával:))))
Csinálj egy más fajta tesztet.
Bocsánat, úgy szól a kérdés, h lett-e úgy valaki tényleg babás, hogy a tesztjein szellemcsík volt? És később lett pozi?
Lehet, hülye vagyok, júl. 5-én jött meg utoljára, múlt kedden nézett orvos, 13-14 mm volt a méhnyh, szóval nem egyértelmű. A héten kell mennem uh-ra vissza.
Egyedül aug. 1-én csináltuk óvszer nélkül, előtte nem is voltam itthon majdnem 3 hétig.
Múlt hét hétfőn és kedden teszteltem corax-szal, azt hiszem, a keddi szellemcsíkos. Vettem netről 4 One Stepet 10-est, abból 3 negatív. Ma vettem valami Preg- nem tudom mit, ez megint szellemcsíkos. Csak azért vettem, mert azt mondta a férjem, mi van, ha a netes tesztek sz@rok.
3 gyerekünk már van, szerintem érthető, h kétségbe vagyok esve.
köszi minden választ
Nekem a vaterás tesztek szellemcsíkosak :(
próbálj később tesztelni, ha nem erősödik, akkor nincs baba
MEgértem a kétségbeesésedet
Előző válaszolónak:
Nagyon ismerős a helyzet, én is jártam így már
Csodálatos az emberi agy, sok mindenre képes..
De nem kívánok senkinek sem ilyen "élményt"
ha egy hete is ilyen volt, akkor mostanra erősödnie kellett volna. Szerintem nem vagy terhes..
Olyan nincs, hogy szellemcsík, viszont olyan van, hogy nem jókor (reggel kell, első vizeletből, nem jól használva (vízszint..stb) csinál valaki tesztet. Ilyenkor előfordulhat ilyen. Egyébként pedig vagy pozitív ugye egy teszt, vagy negatív. De új hónap, új remény!
Hajrá:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!