Szellemcsíkos terhességi teszt + tényleg baba?
szia. igen, pregnasens. jajjj, ne is ijesztegess!!!
délután még megcsináltam az utolsó one step-et, negatív.
Ha aug. 1-én mégis terhes lettem, akkor már ki kéne mutatnia, nem? vagy nem?
Egyébként 4. gyerek, Istenem, én úgy vagyok vele, hogyha van 3, elfér a 4. is. De a 3.-nál is már megszóltak minket, meg a férjemet, hogy kötött volna csomót rá magának. Ő az egyházban dolgozik, és pont onnan egy ilyen beszólás, hát durva volt, mit ne mondjak!!!
Olyanom van, hogy ha tényleg baba van a dologban, esküszöm, elköltöznék más városba, mert ez tök égő! Vagy nem is tudom.
Szerintem nem lesz baba, de tesztelj holnap másikkal.
Nekem az one step szellemcsíkozik.
Ez meg igen bunkó megynyilvánulás, hogy kössön csomót.
Ok, én 3. nem mernék vállalni, de egészségügyi előzményei vannak, feltettem egyszer kérdésben 100 % nem merné vállalni...
Ismerek olyan családot, akinek 4 gyereke van, és nagyon boldogok.
amikor nem védekeztetek, megszakítás sem volt?
Hát szerintem tesztelj másik teszttel holnap, itt többen a Qpido-ra esküsznek.
Tulajdonképpen ma van 14. napja..
Remélem, negatív, vagy ahogy szeretnéd.
nem volt megszakítás. pont felébredt a gyerek, félig ülve szoptattam pár percig, utána rohantam intim mosakodóval (savas) alaposan kimosakodtam
jajjj
Mindenképp írd meg, mi lett, én szorítok!!
Azt tudd, hogy "jó" időben történő aktus esetében is 20% esély csak a teherbeesésre.
Szorítok, hogy a 80%-ba tartozz!!
hát, júl. végén - aug. elején, maximum 4.-éig. akkor éreztem is ilyen mindjárt megjön dolgot, már előtte pár nappal is. azért is nem védekeztünk. Bár a fiam így fogant, ebből tanulnom kellett volna...
a tesztek negatívak igazából. nem értem, mi lehet ez.
holnap megyek uh-ra vissza, remélem, nem baba. Olvastam én itt már olyanokat, h másnak 3 hétig sem mutatta ki a teszt. Tök durva, mert a kora nyáron még a váláson gondolkoztam. Ez nagy érvágás lenne. Meg főiskolát kezdek szeptemberben. Ha beledöglök is.
Ne haragudjatok, tudom, hülye vagyok, sose szedtem fogamzásgátlót, 28 éves vagyok, féltem, a fiam még szopik és csak 2 közül lehet választani, én meg a gyógyszerszedés... de ha ezt megúszom, mindenképp feliratom.
Jó volt ezeket kiírni magamból. köszi nektek, nagyon kedvesek vagytok!
holnap írok, mi lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!