Tegnap előtt a 10-es teszt halvány pozitív, ma reggel a
25-ös szellemcsíkos. Akkor nincs baba?
Figyelt kérdés
Menjek vegyek még egy 10-es tesztet, vagy várjak pár napot. Én már teljesen feladtam. Ma vagyok pé után a 16.napon.
2009. júl. 31. 10:25
1/7 anonim válasza:
Szerintem várj még néhány napot. A 10eshez képest nagy ugrás 2 nap alatt a 25ös. Ha kimaradt a mensif és a 10es teszt halvány pozitív az már jó jel. Légy kicsit türelemmel, és probólkozz vmikor a jövő héten újra, akkor már a 25ös is megteszi.
2009. júl. 31. 10:27
2/7 anonim válasza:
Hát, azt mondják hogy a nagyon gyenge erősségű tesztek sokszor adnak hamis pozitív eredményt. Várj pár napot, és akkor már a 25-ösnek is ki kell mutatnia. Biztos 16 napja volt pé-d? Mert akkor már késik 2 napja?! Van akinek csak később mutatja ki a teszt a babát, de azért már a legtöbbünknél ezek a 25-ös tesztek a nem várt előtt is...
Amíg nem jön meg van remény, várj 2 napot és reggel ismételd meg a tesztet. Akkor már ki kell hogy mutassa.
Drukkolok!!!!!
2009. júl. 31. 10:33
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez kicsit megnyugtatott. :)
2009. júl. 31. 10:34
4/7 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló. 31 naposak a ciklusaim, hétfőn nem várom, de a 13. napon voltunk dokinőnél, és ő mondta, hogy most van a pé-m. Együtt is voltunk a férjemmel. Azért teszteltem, mert az előző babát is mutatta 4 nappal a mensi előtt. De az 25-ös teszt volt. Biztos igazad van, és a 10-es téved. :(
2009. júl. 31. 10:37
5/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy hamis + nincs. Ha halvány is, akkor is +.
Nekem is iszonyú halvány volt, igaz mensi előtt 3 nappal, a mensi napján már normális + lett. Én nem tudom a tesztek érzékenyésgi számát, a nem várt előtti teszt lilly volt, a nem várt napján csinált, medilab.
Drukkolok neked, hogy erősödjön az a halvány csík!!!!
Majd írj, hogy mi lett!
2009. júl. 31. 11:05
6/7 A kérdező kommentje:
Oké, megírom! Nézegettem a hasonló kérdéseket, és úgy látom, az esetek többségénél baba lett a halvány csíkból. Azt tudom, hogy mensi előtt mindig farkaséhes vagyok, és akár milyen meleg van, fázós leszek kb. 4 nappal előtte. Most alig eszek valamit, mert bármire ránézek, rosszullét fog el, illetve szakad rólam a víz. Tudom, hogy 35 fok van, de előző hónapban is ilyen meleg volt, én mégis felvettem a kispulcsit. :) Persze ezek még nem bizonyítanak semmit. Majd meglátom pár nap múlva. Köszönöm, hogy írtatok. Sajnos rengetegen vagyunk, akik alig várják, hogy végre-valahára babásak legyünk. Sok sikert mindenkinek.
2009. júl. 31. 11:22
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvassátok-e még. Megjött, úgyhogy nincs baba. :( Majd egyszer...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!