Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség megállapítása hogy...

Terhesség megállapítása hogy történik?

Figyelt kérdés

Általában nőgyógyászati szakrendelésen tudnak helyben terhesség megállapítást végezni? Vagy amennyiben nem végeznek hüvelyi ultrahangot, akkor hol kellene időpontot kérnem?

előre is köszönöm!

2021. jan. 27. 19:45
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Még nem meséltem erről, mert ez is a stressz miatt van. Ez az egy esemény miatt félek, mert ahogy már írtam, későbbiekben sem szerenék gyereket. Kisebb koromban rémálmaim is voltak ezzel kapcsolatban.

Páromnak nem hozom fel, elég, ha én stresszelek, amikor történt, szerinte nem lesz belőle semmi gond. Van elég baja neki, nem akarok plusz egyet adni.

2021. jan. 28. 17:52
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az elottem levonek. Erdemes lenne beszelned errol!
2021. jan. 28. 17:53
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatban az a jo, hogy mondent meglehessen beszelni. Ez egy olyan dolog, amihez ket ember kell. Nem ertek azzal egyet, hogy neki nem mondasz errol semmit.

Ez nem a te gondod, hanem az ove is.

2021. jan. 28. 17:55
 24/34 A kérdező kommentje:

Fogok, viszont csak 45 perc támogatott és elég sok dologról van mit mesélnem. Illetve ritkán fogunk találkozni, 2-3 hetente, mert félállásban dolgozik csak állami szektorban. Pénzem nincs magánrendelésre menni.

Sose tudtam stresszt kezelni, ileltve kaotikus gyermekkorom volt, ezért is érint ez a téma ennyire érzékenyen. Illetve mióta megtudtam, hogy közeli rokonom, aki nem sokkal idősebb nálam, terhes (azóta megszült), még jobban rettegek ettől. Egyszerűen sohasem szeretnék gyereket, nem nekem való.

2021. jan. 28. 17:56
 25/34 A kérdező kommentje:
Oké, akkor részletekbe megyek. Párszor felmerült a téma még az elején, de nem szeretném, ha ez miatt romolna meg az amúgy rendesen működő kapcsolatunk. Ezen kívül mindent megbeszélünk, mert tudom, hogy a kommunikáció az alapja egy kapcsolatnak. Csak az ember nem tereget ki mindent gyakorira, remélem így nem lett túl zavaros a dolog.
2021. jan. 28. 17:58
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

De a parod tudja, hogy nem akarsz gyereket?

Amugy nem hulyeseg a pszichologus meg mindig, rengeteg feldolgozatlan traumad van, ezzel kezdeni kene valamit. Amugy ez egy anonim oldal, nem tudjuk ki vagy, nem fogunk felismerni.

2021. jan. 28. 18:04
 27/34 A kérdező kommentje:

Párom tudja, nem árulok zsákbamacskát. Tudja, hogy később sem fogom meggondolni magam, párszor már szóba került, szerencsére ő sem szeretne.

Igen, elég sok kezeletlen gonddal küzdök, főleg a stresszes helyzetek nem kezelése vezet odáig, hogy szorongás lesz a vége.

2021. jan. 28. 18:08
 28/34 anonim ***** válasza:
Ha problémád van, azt elhallgatni soha nem jó ötlet. Itt névtelen vagy, felesleges a mismásolás, nem lehet segíteni, a pszichológus előtt meg végképp. A kapcsolatodban meg nyugodtan elmondhatod, hogy mitől félsz, ha meg nem akarsz gyereket, az eleve olyan kérdés, amit az elején tisztázni kell, mert az egyik legmeghatározóbb a közös jövő szempontjából, instant szakító ok lehet!
2021. jan. 28. 18:17
 29/34 A kérdező kommentje:

Ahogy említettem, tisztázva van, hogy nem szeretnék gyereket, tudja, rendben van vele, mert ő sem szeretne.

Pszichológus előtt nem hallgatok el semmit, azért vagyok ott, hogy segítsen. Elkezdtem járni, de még csak egy alkalom volt, és bőven nem értünk a végére. Még tavaly kértem hozzá időpontot, csak Január végére volt neki, így sokkal többet nem tudok ezen téren tenni.

Nem szeretném kiidegelni páromat, ezért nem hozom fel ezt a témát. Amennyiben nem vagyok tényleg terhes, csak félelmem, abban az esetben a legnagyobb tahóság a legfontosabb embert az életemben ezzel stresszes helyzetbe hozni.

2021. jan. 28. 18:21
 30/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, mivel Február 12-ig nem leszek okosabb az ügyben, így felesleges lesz ezt a thread-et folytatnom. Elnézést még egyszer a sokadik kérdés miatt.
2021. jan. 28. 18:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!