Terhesség megállapítása hogy történik?
Általában nőgyógyászati szakrendelésen tudnak helyben terhesség megállapítást végezni? Vagy amennyiben nem végeznek hüvelyi ultrahangot, akkor hol kellene időpontot kérnem?
előre is köszönöm!
Persze, nogyogyaszaton, ultrahanggal, de nem erdemes annyira koran menni. Miota kesik? Hany hetes lehetsz? Ha korabban nem volt probelmad, pl veteles, akkor 6-7-8. heten is eleg menni, ha nincs egyeb panasz.
Kerj idopontot telefonon, esetleg mondhatod is, hogy miert szeretnel menni.
Még Szeptember végén, benem maradt az óvszer. Viszont azóta minden hónapban megjött elsején/másodikán, ahogy eddig. Tudom, hogy butaság túlaggódni, és már rég elmehettem volna nőgyógyászhoz. Főleg a félelem fogott vissza, de csak így fogok megnyugodni, így muszáj elmennem. 4 teszt is negatív lett, viszont szeretném, ha orvos állapítaná meg, hogy nem vagyok állapotos.
Tudom, hogy túlaggódom és hülyeség az egész, de egy gyerek most nagyon rosszkor jönne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!