Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség megállapítása hogy...

Terhesség megállapítása hogy történik?

Figyelt kérdés

Általában nőgyógyászati szakrendelésen tudnak helyben terhesség megállapítást végezni? Vagy amennyiben nem végeznek hüvelyi ultrahangot, akkor hol kellene időpontot kérnem?

előre is köszönöm!

2021. jan. 27. 19:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az en valaszom is eltunt. Jelentettem mar a kerdest, elegge unom, de persze ez nem tunik el :D

Kb hetente megkerdezi amugy, kulonbozo kategoriakban. Lassan megszuletik a nem letezo gyerek :D

2021. jan. 28. 10:58
 12/34 anonim ***** válasza:

Szerintem annyira fel es tart a dologtol, hogy nem akarja, hogy megelepetes erje, ha vegul kiderulne, hogy megis terhes.

De szerintem is, terhesseg kizarva.

Egyepkent vannak ilyen emberek, akik annyira felnek, ezert nem lehet hibaztatni oket.

2021. jan. 28. 13:24
 13/34 anonim ***** válasza:
75%
Ne keféljetek, ha hülyék/balf@szok vagytok hozzá, és akkor nem lesz remegés egy esetleges terhesség miatt.
2021. jan. 28. 13:37
 14/34 anonim ***** válasza:
79%
De nem lehet igy elni, hogy annak ellenere, hogy az aktus vagy 4 honapja tortent, megjott es a tesztek is negativak, meg mindig fel. Ez nem elet, ez mar sulyos betegseg, de komolyan.
2021. jan. 28. 13:40
 15/34 A kérdező kommentje:

Sosem szeretnék gyereket, így rettegek ettől. Ritka ugyan, de menstruációra hasonlító időszakos vérzés jelen lehet terhesség alatt is, ezért félek, hogy "mi van ha...?".

Elnézést, annak, akit zavarnak az aggodalmaim, a kérdésekre nem kötelező válaszolni, el lehet kattintani. Illetve szerintem van elég baja midnenkinek, nem kell belerúgni a másikba. Megyek nőgyógyászhoz, addig is imádkozom, hogy ne legyen semmi.

Köszönöm a normális hangvételű válaszokat.

2021. jan. 28. 15:55
 16/34 anonim ***** válasza:
Mikor mesz?
2021. jan. 28. 16:31
 17/34 A kérdező kommentje:
Február 12-re kaptam időpontot
2021. jan. 28. 16:33
 18/34 anonim ***** válasza:
65%
Ha ennyire rettegsz, akkor egyúttal írass fel gyógyszert, ha mellette óvszerrel védekeztek 0 a teherbeesés veszélye. Ilyen fokú problémával nem szabad szexelni, de akkor a partnerkapcsolatodat is tönkreteszed; duplán biztosítotok, mint írtam, vagy elmész mentálhigiénés szakemberhez.
2021. jan. 28. 17:27
 19/34 A kérdező kommentje:

Járok pszichológushoz stresszkezelés miatt. Óvszerrel védezektünk, viszont az aktus végén bennem maradt, ezért zaklatott fel az ügy ennyire.

Elvileg együttlét előtt egy héttel lehetett ovulációm, de véletlenül sem szeretnék gyereket.

2021. jan. 28. 17:30
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológusnak beszélsz erről? Van kapcsolatod, és szexuális életetek azóta, és ha igen, ő mit mond?
2021. jan. 28. 17:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!