Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek szerint nem volt ovulációm?

Ezek szerint nem volt ovulációm?

Figyelt kérdés

Menstruáció elmúlása után kezdtem a tesztelést 20-as David teszttel.Viszont egyik nap se lett olyan erős a csík vagy erősebb mint a kontroll csík.

Talán az 5. és 6. lett a legerősebb.

Holnap megyek a 21. napi hormonpanel vérvételre.

[link]

febr. 9. 14:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hány naposak a cikkusaid? Ha nem 28 naposak nem a 21. napon kell menni.

LH tesztek alapján nem volt még ovud. Ovu után 7 nappal kellene "21.napi" vérvételre menni.

febr. 9. 14:32
 2/14 A kérdező kommentje:

Nálam sajnos bonyolult a helyzet.

Szeptember végén vetettem le a miréna spirálomat mert babát szeretnénk a Férjemmel. A spirál levétele után két nappal megjött és 10 napig menstruáltam. Aztán 40 nap után jött meg. Azután pedig 28 napra. Utána viszont ismét nem jött meg. Elmentem a nőgyógyászomhoz aki Norculutot írt fel majd azt mondta, hogy szedjem 10 napig és meg fog jönni majd a 3. és a 21. napon lesz vérvétel. Annyiban módosult a dolog, hogy 6 napja szedtem a Norculutot amikor megjött a nőgyógyászom pedig mondta, hogy hagyjam abba a gyógyszert és ennek alapján menjek a vérvételekre.

febr. 9. 14:41
 3/14 A kérdező kommentje:

[link]

Ez volt a 3.napi végeredményem.

Azt látom, hogy az inzulin rezisztencia érték sajnos magas.

A nőgyógyászom azt mondta ,hogy majd a 21. napi után menjek visszahozzá és megbeszéljük a teendőket. PCO-s jellegű dolgot egyébként nem látott uh-on.

Kíváncsiságból LH teszteltem ebben a hónapban egyébként.

febr. 9. 14:48
 4/14 A kérdező kommentje:
Elnézést *véreredményem.
febr. 9. 14:49
 5/14 anonim ***** válasza:

Semmit sem fog mutatni a vérvétel így. Mármint azt, hogy nyilván nem volt MÉG ovud, de pár nap múlva még simán lehet.

Egy 40 napos ciklusban kb. 26. napon van ovuláció.

Norcolut előtt csinált UH-t? Volt sárgatest? Valószínűleg azért jött meg mellette, mert már volt előtte ovud és ha nem szeded be akkor is megjött volna, csak ki kellett volna várni türelmesen...

Most elmész 21.napon, nyilván kijön a vérvételből, hogy nem volt MÉG ovulációd, de az orvos meg fogja állapítani, hogy NINCS, miközben lehet, hogy van csak később, aztán kapod a stimuláló gyógyszert. Persze lehet így is, de én inkább megvárnám, hogy legyen ideje rendeződni a ciklusnak. Vagyis attól függ hány éves vagy. Ha 40 felett akkor mondjuk nincs sok idő várakozásra, de ez így akkor is kapkodásnak tűnik.

febr. 9. 14:53
 6/14 A kérdező kommentje:

A legutóbbi késésnél azért hívtam fel az orvosomat, hogy megkérdezzem belefér még ennyi késés ennyi idő után is. Ha azt mondja ,hogy igen akkor nyilván megvártam volna amíg újból megjön de mondta, hogy menjek és megvizsgál. Igen, csinált uh-ot mielőtt felírta a Norculutot és mondta, hogy 11 mm vastag a méhnyálkahártya. Ezután írta fel a Norculutot. Sárgatesthormonról nem mondott semmit a leletemen se látom.

36 éves vagyok egyébként.

febr. 9. 15:12
 7/14 anonim ***** válasza:
50%

Azért az FSH érték és igen magas... arra kivi lennék mit mond a doki...engem az jobban aggaszt.

Ha holnap mész progit nézetni egyértelmű lesz, hogy még nem volt ovud. Ezt végül is tudják igazolni. A teszteken is látszik, hogy nem volt.

Szorítok, hogy a dokid hamar helyre tudjon pofozni. Ne hagyjd magad. Az FSH-ra is kérdezz rá. A ref érték alapján is magas.

febr. 9. 15:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Az FSH magas szintje jelzi, hogy nem lesz ovu illetve menopauza szakaszban is magasabb a szintje. Bár gyanítom nálad az még odébb lenne, de nincs korhoz kötve. Inkább a spirál miatt vagy felborulva. Ez a ciklus jelenleg sajnos kuka.
febr. 9. 15:29
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen az FSH is magas.

Menopauza még messzebb van 36 éves vagyok.

febr. 9. 15:53
 10/14 anonim ***** válasza:
AMH-t nézess mindenképp. Ilyen magas FSH-val azbakár korai petefészek kimerülés is lehet. Attól, hogy 36 éves vagy nem biztos, hogy annyira "arrébb van" a menopauza.
febr. 9. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!