App szerint 2 napja késik, de nem tudom pontosan mikor volt ovuláció. Predictor Early negatív. Volt más is így?
Figyelt kérdés
dec. 27. 19:34
1/11 anonim válasza:
Nem. Még soha senkinek nem késett a menzesze 2 napot :D
2/11 anonim válasza:
Ha a predi negatív, akkor vagy nem vagy terhes vagy kevesebb, mint 10 napja volt ovud, tehát még nem is késik. A predi 4 nappal nem várt előtt pozi lesz, de mindenképp nem várt előtt.
3/11 A kérdező kommentje:
Kedves 1es, örülök hogy jókedved van. :)
2es neked pedig köszönöm a segítő választ.
dec. 27. 20:10
4/11 anonim válasza:
Mi lett? Elvileg holnapra vàrom én, mert csúszott az ovum.
5/11 A kérdező kommentje:
3 napos késés után megjött. Most jövő péntekre nem várom, remélem nem is jön.
jan. 17. 14:45
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, írok majd, hogy mi lett ;)
jan. 17. 15:45
8/11 A kérdező kommentje:
4es, neked hogy alakult a december?
jan. 17. 15:48
9/11 anonim válasza:
Nem lett sikeres a hónap, 31-én megjött és pont vendégeket vártunk szilveszteri buliba, szóval nagyon nehéz volt az egész napot, már az előtte levőket és az utána következőket is végigcsinálni. Ebből lehet meddőségi lesz. :(
10/11 anonim válasza:
Egyszerűen felfoghatlan, hogy tavaly márciusban, amikor szintén késett egy hetet,teljesen beparáztunk, hogy még nem akarunk gyereket, most meg már azon, hogy eldöntöttük, mégis vágyunk rá, erre nem sikerül. De 12 hónap sikertelenség előtt nem kéne aggódnom ennyire. Voltam már vérvizsgálaton, női hormonok, pajzsmirigy, mindent néztek. De semmi se volt rossz, UH is negatív. Mégis 2 sikertelen cikluson vagyunk túl azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!