Hanyadik dpo-n lett pozitív a tesztetek? 11 dpo délután negatív a predictor, van még remény?
Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 18:12
1/18 anonim válasza:
Van. Tesztelj reggel első pisiből.
3/18 anonim válasza:
Akkor tesztelj, ha késik. Addig semmi sem biztos.
4/18 anonim válasza:
Ha tényleg 11 dpo akkor nem nagyon van.
Nekem 9 dpon mindig + lett.
5/18 anonim válasza:
Nekem 13 dpo reggel lett pozitív a predi.
6/18 anonim válasza:
Ahány nő, annyi verzió. Nem biztos, hogy ha másnak kimutatta, neked is kifogja. De ha nem próbálod meg, nem derül ki ☺️ Amúgy érdemes az nemvárt napján tesztelni, késénél. szorítok 🤞
7/18 anonim válasza:
ha már mensi előtt tesztelsz, legalább a reggeli pisiből tesztelj. én 10. dpon reggel extra halványat teszteltem, de egyértelmű volt. 2-3 nap múlvamég mindig halvány pozi volt, de erősebb mint előtte. ezek 10es tesztek voltak. 2 napra rá szép erős volt a 25ös teszt is.
8/18 anonim válasza:
21. Ciklusnapon reggeli első extrahalvány lett ikrekkel.
( 21-23 nagyon néha 24 naposak a ciklusaim)
9/18 anonim válasza:
Ha tuti hog, 11 dpo akkor kevész az esély.
10/18 anonim válasza:
Tesztelj akkor, ha nem jön meg. Nekem a 16. dpo-n lett pozitív, de előtte nem is teszteltem. Az viszont biztos, hogy mutatta volna már hamarabb, mert aznap majd leugrott a csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!