1 nap késés után délután pozitív teszt, viszont ma erős vérzés?
Szia
Nem kell sehova se nenned de egy pár nap múlva csinàlj egy tesztet hogy kitisztult a hcg a szervezetedből.
Nekem is volt ilyen sajnos, nem lesz gond.
Ha nem teszteltél volna akkor észre se veszed, csak annyit hogy egy napot késik.
hát azért teszteltem mert nagyon fura volt, hogy pár nappal a nemvárt előtt egyszer hirtelen begörcsöltem, de csak 1 órára, vérzés nem volt. A melleim érzékenyek voltak, pedig nekem soha nem szokott érzékeny lenni menstruáció előtt. Napokig rázott a hideg esténként..igazából éreztem, hogy ebben a ciklusban történt valami. Viszont számomra ez valahol jó hír, hiszen akkor az orvosoknak nem volt igazuk.
Az egyik orvos még azt is ki merte anno mondani, hogy 0% esélyem van, hogy természetes úton teherbe essek..
pozitív tesztel ÉS vérzéssel orvoshoz kellene menni, mert lehet simán"csak" hematómád van, és az vérzik.
Menj orvosoz szerintem.
Tegnap délutáni ilyen volt ez 10-es érzékenységű még nagyon halvány volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!