Ez mennyire biztos h pozitív? 26 napos ciklus 25. napján délután csináltam. Elsőre egy vonal volt, kb másfél perc után viszont megjelent ez a halvány vonal.
2021. jan. 18. 16:15
1/23 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez pozinak tűnik
2/23 anonim válasza:
Múlt hónapban 7-8 dpon ilyenem lett, de utána semmi, és meg is jött.
Most ilyen lett 9dpon, már 5 napja késik, egyre erősödtek.
3/23 anonim válasza:
Hát ez vagy bejön, vagy nem...
Nekem is volt 2x is ilyen tesztem, nemvárt napján. Másnap megjött
4/23 anonim válasza:
Pozitív a teszt: 100%
Élve születéssel végződik: 50% (egyéntől függ, kor, előzmények, stb.)
5/23 A kérdező kommentje:
Akkor nem függ a vonal vastagsága a teszttől vagy a napszaktól? Első két terhességem erősebb lett, de egy nap késésnél, facellevel, és reggeli vizeletből
2021. jan. 18. 18:15
6/23 anonim válasza:
Szia! Nekem majdnem ugyan ilyen volt. Kicsit még erősödött is, de sajnos megjött:( Facelle 10-es délutániból volt ilyen, nem várt előtt kb 2 nappal.
7/23 anonim válasza:
6 voltam, csak azért írtam le, mert ez volt a kérdésed, de nálad biztosan minden rendben lesz!:)
8/23 anonim válasza:
Tesztelj két nap múlva, meg en ajánlom a 25-ös erősségű tesztet, ha az mutatja és erősödik, akkor nem várd, hogy megjön. Egyébként szerintem ez nem is olyan halvány, láttam én ennél halványabbat is, és baba lett.
9/23 anonim válasza:
Ez semmi, el is ázott, totál negatív.
10/23 anonim válasza:
Nekem nemvárt napján reggel ilyen lett (x-epil):
Most 16 hetes kismami vagyok 😊
Hogy biztos legyél, csinálj még tesztet, én nem tudtam 2 napot várni, másnap a clearblue full pozi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!