Hanyadik dpo-n lett pozitív a tesztetek? 11 dpo délután negatív a predictor, van még remény?
Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 18:12
11/18 anonim válasza:
Dpo 13 reggel erős pozi. Előbb nem teszteltem, feleslegesnek tartom.
12/18 anonim válasza:
Nekem soha nem lett pozi a 12,13. Dpo előtt. 3. Babánkat várom.
13/18 anonim válasza:
11 dpo erős pozitív lett reggel predictorral.
14/18 anonim válasza:
12 nap.pontos ciklusnál,nemjött meg így délután mertem csinálni,de nem predictorral.
Ha késik akkor csinálj.
15/18 anonim válasza:
Ha 12. dpo-ra nem vártad, akkor az nem pontos ciklus. A pontos ciklusban 14 dpo van.
16/18 anonim válasza:
Nekem 10. dpon totál erős 2. csík volt, nem reggeli vizeletből, 25- ös érz. teszttel. 28 napos ciklusnál. Én csak azért csináltam, mert indultunk 2 hétre nyarani, aznap mikor meg kellett volna jönnie. Álmomban nem gondoltam volna. A fiamnál kimaradt mensi után 4 napoal teszteltem csak, nyilván az a csík is leugrott a papírról. Nem szabad feladni! A harmadik gyerekkel probálkozunk és most én is minden halovány csíkot probálok felfedezni, de igazából türelemmel kell lenni. Kitartás!
18/18 anonim válasza:
15: a 14 az az átlag luteális szakasznak a hossza. a 12-16 nap a normál. aminek kapaszkodj meg a "közepe" 14... szóval nincs ilyen hogy "a pontos ciklusban 14 dpo van"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!