Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség megállapítása hogy...

Terhesség megállapítása hogy történik?

Figyelt kérdés

Általában nőgyógyászati szakrendelésen tudnak helyben terhesség megállapítást végezni? Vagy amennyiben nem végeznek hüvelyi ultrahangot, akkor hol kellene időpontot kérnem?

előre is köszönöm!

2021. jan. 27. 19:45
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj ritkán előfordul terhesség mellett vérzés ami ugye nem a mensid DE nem fog a várt mensiddel pontosan egy időben megjönni és pláne nem lesz annyi és ugyan olyan mint egy menstruáció pl nekem első hónapban volt 3 nap barnázásom ami ugye feltünő hogy nem az aminek lennie kéne, mellesleg tök mindegy lenne már ha a szeptemberben teherbe estél volna akkor is meg kéne szülnöd

Tudod meddig félj? Az aktus utáni 10. Hétig (igen tudom ab 12-ig van de mire lepapirozol mindent eltelik a 2 hét) ne pedig az azt követő évben, utána már mindegy mit csinálsz szülsz és kész

2021. jan. 29. 06:11
 32/34 A kérdező kommentje:
És, ha a teszten megjelenik a kontrol csík, akkor szinte biztos, hogy megfelelően végeztem el és működik is, ugye?
2021. jan. 29. 11:56
 33/34 anonim ***** válasza:
52%
Ha ennyire felsz, en inkabb verveteles tesztet csinalnek. A pisis tesztekkel mar az a baj, hogy szeptember vegetol sok ido eltelt mar, csokken a hcg mar 12- het utan, es most nem biztos hogy jo eredmenyt ad. Ellenben a hcg benne van a vereben es az sokkal megbizhatobb. Az egy 100% eredmeny.
2021. jan. 29. 15:25
 34/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Erdeklodni szeretnek, hogy voltal vegul dokinal? Kiderult hogy mitol no a hasad?

2021. febr. 14. 14:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!