Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányinger, hányás hányadik...

Hányinger, hányás hányadik héttől jelentkezett nálatok, ha egyáltalán jelentkezett?

Figyelt kérdés
Nagyon korán vagyok még, de szörnyű hányingerem van... :(

ma 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Még két hónap biztos. Tarts ki.🙂

Igyál folyadékot . Főleg vizet.

ma 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Hányinger 6. hét, hányás 8. héttől, jó esetben 12. hét körül elmúlik.
ma 11:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem pontosan mikor kezdődött, de arra emlékszem hogy a 8. hét környékén már folyamatosan émelyegtem, nem kívántam szinte semmit, amit korábban szerettem. Kb csak a natúr főtt rizs ment le, meg ilyen diétás semleges ízű kaják. Előtte, a legelején meg inkább falási rohamaim voltak, főleg gyors szemét kajákat kívántam. Majdnem elsírtam magam, mert karácsonykor nem volt nyitva Meki 😀 Az első trimeszter végére normalizálódott a helyzet. Tudtam enni mindent, amit korábban, és egészséges is.
ma 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Többször voltam terhes, sajnos nem mind ment végig..

Mindig 10.dpo-n lett pozitív a teszt és gyakorlatilag onnantól émelyegtem. Első babával 20.hétig a másodikkal 15.hétig. hányni nem hánytam..csak állandóan émelyegtem, meg gyakran volt erős hányingerem, főleg este.

ma 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első terhességem egy hét volt rossz olyan 8 hét körül hánytam meg émelyegtem a második terhességem az a pozitív teszt másnapjátol hánytam napi 2-4 alkalommal a 11 hétig utána az émelygés még meg volt kb 13 hétig.
ma 13:05
 6/8 anonim válasza:
Nekem kb 6 hetesen jöttek az enyhe rosszullétek, 7-8 hetesen erősödtek és a szaglasom olyan volt mint a németjuhász kutyának :D mindent nagyon erőteljesen éreztem
ma 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem kb 6. hétnél jött az émelygés, most 8. héten a hányás is megjött mellé.. remélem nem tart sokáig :)

Kitartást neked :)

ma 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Mind a két terhességemnél 7től-10.-hétig tartott kb
ma 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!