Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki teherbe esik, akkor...

Ha valaki teherbe esik, akkor hanyadik heten jelentkezhetnek a tunetek ill. a hanyas?

Figyelt kérdés
Nekem napok ota faj a derekam pedig nem szokott sohasem es nem vagyok felfazva sem.
2013. dec. 26. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Általánosságban véve a terhesség 6-7. hete körül szokott jelentkezni az émelygés, hányinger. Tehát akkorra már a kimaradt vérzésből is lehet következtetni az esetleges terhességre.

Természetesen van olyan, akinél előbb jelentkezik a hányinger.

De csak szimplán derékfájás meg bármitől lehet.

Amennyiben lehetséges nálad a terhesség, úgy, ha nem jön meg a vérzésed, érdemes tesztet csinálni. Előbb felesleges, sokkal biztosabb az eredmény, ha már késik a vérzés.

2013. dec. 26. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:

És azt kihagytam, hogy nem is mindenkinél jelentkezik a hányinger terhesség alatt.

Van olyan, akinek semmilyen tünete nincs a terhessége alatt.

2013. dec. 26. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:

1. gyereknél egyszer volt egy enyhe hányingerem és ennyi.

2. gyereknél már a nemvárt előtt (negatív teszttel) az összes tünetet produkáltam, ami a nagykönyvben meg van írva.

Teljesen megjósolhatatlan és egyik sem jelenti, hogy bármi baj lenne.

2013. dec. 26. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:
A 6. héttől kezdődött a hányinger és mellfeszülés.
2013. dec. 26. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!