A méhenkívüli tünetei hányadik hétig jelentkezhetnek?
Minél hamarabb észreveszik, annál jobb.
Nekem időben észrevették, 5-6. hét között, akkor csak kis barnázás volt.
A 6. héten már kell, hogy lássanak valamit ultrahangon. Ha nem látnak petezsákot, és a teszted pozitív, elküldenek vérvételre, hogy van-e a véredben hcg. Ha van, valószínűleg 2 nap múlva megint megnézik egy vérvétellel, hogy nőtt-e. Ezzel egyidőben elküldenek ultrahangra is megint, hogy látnak-e valamit. Velem ezt kb. 2 hétig játszották (én véreztem a pozitív teszt ellenére, azért mentem dokihoz).
A méhen kívüli terhesség lehet tünetmentes is (egy ideig, legrosszabb esetben amíg meg nem reped a petevezető. Ez nagyon súlyos, akár halálos is lehet, hasűri vérzést okoz.)!!! Vagyis viszonylag tünetmentes, nekem tünet volt a vérzés (de mindenhol a neten azt olvasni, hogy ilyen esetben nem élénkpiros a vér, hanem inkább sötétbarna, kávézacc szerű. Na nekem piros volt.). És nálam a hcg is normál ütemben duplázódott, sokáig ezért nem volt egyértelmű. És nekem egyáltalán nem fájt, tehát nem minden esetben érez az ember görcsöket!!!
Remélem a te babád jó helyen van, és hogy tudtam segíteni.
6 hetes és 5 napos vagyok.
7 hetesen megyek dokihoz.
Még semmi tünetem,ami arra utalna h nem a méhemben van,csak szeretném ha már teljesen megbizonyosodnék arról ,h nincs baj.
Köszönöm a válaszokat,hasznos volt Kedves Utsó!
Igen minden rendben.
A méhemben van ,szivhang is van,köszi az érdeklődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!