Hányás, émelygés jelentkezhet ennyire korán?
Figyelt kérdés
Normál 28 napos a ciklusom,(igaz az előző 27 volt). Január 29. az utolsó mensi első napja, így az ovuláció febr. 12-ére tehető. Én 11.-én éreztem, ovu fájdalmat. Előtte, aznap és utána is voltunk együtt a párommal. Viszont 15.-től már többször hánytam émelygek, de van olyan időszak amikor semmi gond nincs. Pont mint amikor a kisfiammal voltam terhes. De jelentkezhet már ilyen korán ez a tünet? A teszt még negatív. A köv.mensinek pont egy hét múlva nem kéne megjönni. Szerintetek lehet baba van a pocakban?#terhesség #korai hányás
2016. febr. 19. 15:56
1/5 anonim válasza:
Nem igazán jelentkeznek ilyen hamar a tünetek... en ciklusom ugyan ez mint a tiéd. Csak nekem nem 29 hanem 30a ciklusom kezdete. Én is teszteltem ma...hátha. de negatív még sajnos. Az én lh tesztem 11én volt pozitív. Nekem semmi tünetem azon kívül hogy 8 napja érzékenyek a mellbimbóm és sokszor szúrkált a méhem. Hát a remény hal meg utoljára:/ megy a drukk! ;)
2/5 anonim válasza:
Ilyen hamar se tünet, se baba nincs még. Várj türelmesebben.
3/5 A kérdező kommentje:
A mellbimbóm nekem is érzékenyebb, vérbőbb mint szokott.
2016. febr. 19. 16:07
4/5 anonim válasza:
Hát nekem szerintem már amikor a spermium bejutott a petesejtbe, már hányingerem lett... 0-24-ben.
5/5 anonim válasza:
Nekem az együttlét utáni 11. napon már egész napos erős hányingerem volt. Tudtam, hogy terhes vagyok. 12. nap délutáni pisiből azonnali erős pozit teszteltem. Szóval bármi lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!