Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányás, émelygés jelentkezhet...

Hányás, émelygés jelentkezhet ennyire korán?

Figyelt kérdés
Normál 28 napos a ciklusom,(igaz az előző 27 volt). Január 29. az utolsó mensi első napja, így az ovuláció febr. 12-ére tehető. Én 11.-én éreztem, ovu fájdalmat. Előtte, aznap és utána is voltunk együtt a párommal. Viszont 15.-től már többször hánytam émelygek, de van olyan időszak amikor semmi gond nincs. Pont mint amikor a kisfiammal voltam terhes. De jelentkezhet már ilyen korán ez a tünet? A teszt még negatív. A köv.mensinek pont egy hét múlva nem kéne megjönni. Szerintetek lehet baba van a pocakban?

#terhesség #korai hányás
2016. febr. 19. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem igazán jelentkeznek ilyen hamar a tünetek... en ciklusom ugyan ez mint a tiéd. Csak nekem nem 29 hanem 30a ciklusom kezdete. Én is teszteltem ma...hátha. de negatív még sajnos. Az én lh tesztem 11én volt pozitív. Nekem semmi tünetem azon kívül hogy 8 napja érzékenyek a mellbimbóm és sokszor szúrkált a méhem. Hát a remény hal meg utoljára:/ megy a drukk! ;)
2016. febr. 19. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyen hamar se tünet, se baba nincs még. Várj türelmesebben.
2016. febr. 19. 16:05
 3/5 A kérdező kommentje:
A mellbimbóm nekem is érzékenyebb, vérbőbb mint szokott.
2016. febr. 19. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem szerintem már amikor a spermium bejutott a petesejtbe, már hányingerem lett... 0-24-ben.
2016. febr. 19. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az együttlét utáni 11. napon már egész napos erős hányingerem volt. Tudtam, hogy terhes vagyok. 12. nap délutáni pisiből azonnali erős pozit teszteltem. Szóval bármi lehet...
2016. febr. 19. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!