Szerintetek mennyi esély lehet így?
Sziasztok
Március 18-án volt meg utoljára a mensim, a következő már elmaradt , voltak erősödő tesztjeim , majd elmentem orvoshoz. Multheten még csak megvastagodott nyálkahártya volt. Ma újra megnéztem ultrahangon, " rendes nagy uterusban 7 mm kerek árnyék " van a papíron. 2 hét múlva vissza hívott.
Szerintetek mire számítsak?

Jól írja az előző. De mi volt az indok, hogy ilyen korán mentél dokihoz? Ha időpontot kérsz, akkro is megkérdezik, mikor volt utsó mensi és mikor teszteltél és az alapján adnak 2-3 héttel későbbre időpontot :)
Ne rohanj! Türelem.

És az uh mikor történt?
Mert április 11-én, ha valós pozi teszted volt, akkor már majdhogynem embriónap is kellett volna lennie. Erős pozi tesztnél már késik a mensi, rá egy hétre már petezsákot lát a doki uh-n.
Azért mentem ilyen korán mert a fiammal annak idején volt az elején vérzés , hematomat allapitottak meg, de iker terhesség lett volna de a másik picit sajnos kimosta.
Pozitív teszt valós volt, 2 db -osat vettünk, és időn belül jött ki ugyan a 2 vonal de iszonyú halvány volt még akkor.
16-án nézett először az orvos ultrahangot, csak megvastagodott nyálkahártyát látott.
A mai pedig amit fentebb írtam is, 7 mm kerek árnyékot látott a doki

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!