Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan essek teherbe a férjem...

Hogyan essek teherbe a férjem tudta nélkül?

Figyelt kérdés
Véleményeket nem kérek, tudom mit kockáztatok, a döntésem végleges. A lehető leghamarabb teherbe akarok esni, ám a férjem nem megy bele a próbálkozásba. Mondjátok meg milyen lehetőségeim vannak.
2021. jan. 27. 07:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
59%

Talán azért is várt, mert egy nő állandóan megkapja, hogy még véletlenül se baxogassa szeeegény pasit ilyenekkel, ne követelőzzön, mert azzal csak elüldözi, aztán megnézheti magát.

Btw 32 évesen sincs már annyira ideje, vagyis inkább lehetősége. Sőt, igazából szerintem azt kell látni, hogy semelyik korban sem állnak tömött sorokban egy nő előtt az olyan férfiak, akik szeretnének elköteleződni és családot alapítani. Elenyésző mennyiségre jut sokszor annyi nő, itt egyszerűen nem lehet okosnak lenni, egy csomóan mindig kimaradnak körből, nekik jönnek aztán a b, c, d megoldások, azaz az átverés (ez a legjellemzőbb), az egyéjszakással csináltatás meg ilyenek.

2021. jan. 27. 11:55
 52/67 anonim ***** válasza:
86%
A pasi majd egyszer rájön, hogy hoppá gyereket akar,akkor meg már a nőnek nem lehet. Ilyenkor mit csinál? Elhagyja és keres egy fiatalabbat. Már így is túl sokáig várt.
2021. jan. 27. 12:09
 53/67 anonim ***** válasza:
37%
szerencsétlen pasi :( Inkább válj el tőle, undorító amire készülsz.
2021. jan. 27. 12:10
 54/67 anonim ***** válasza:
69%
Megszakításos szex-szel nem fogod ezt összehozni, mert kiveszi időben, ha nem így lenne már terhes lennél. Le kell vele ülnöd megbeszélni hogyan tovább, mert valóban nincs sok időd már a gyerekvállalásra, persze majd jön azzal, hogy más nő szül 45 évesen, igen van olyan is 200-bol 1, a többiek már nem is menstruálnak addigra. Ha van pénzed, hagyd el és spermabank, jobb ötletem nincs.
2021. jan. 27. 12:54
 55/67 anonim ***** válasza:
79%

Azért meglátszik, hogy ebben a kategóriában az ilyen női anyatigrisek vannak többségben. Ha valaki nem szidja a nő pasiját mert, hogy "kiszúrt vele", akkor le is van pontozva.

Az a nő hibája is, ha évek alatt még nem tudták ezt megbeszélni. Lehet jobb is így. Minek akarna egy normális ember gyereket egy olyan kapcsolatban, ahol ilyen szinten nincs kommunikáció?

2021. jan. 27. 12:56
 56/67 anonim ***** válasza:
86%

Hát kérdező, bármennyire is vágysz rá, és bármennyire is fogod szeretni a gyerekedet,

egyedül felnevelni nem egyszerű, sőt baromi nehéz. Jól gondold meg, mert előfordulhat, hogy meg fogod bánni, ha így csinálod.

2021. jan. 27. 13:55
 57/67 anonim ***** válasza:
89%

"Évekig ő szemétkedett velem, így nem érdekel mit gondol rólam. Én is megérdemlem a boldogságot."

Szerintem ezzel le is írtad, hogy mi a baj 😏

Az már régen rossz egy kapcsolatban, ha így vélekedsz a férjedről.

A személyes véleményem az, hogy erkölcstelen dolog,amit szeretnél. És az a baj, hogy ha sikerül, akkor ennek az egésznek a levét az a szegény gyerek fogja meginni.

Szerintem inkább válj el. Neked nem biztos, hogy valóban a gyerek kell, inkább azt érzem, hogy csak a környezeteddel szemben nem akarsz lemaradni.

2021. jan. 27. 20:32
 58/67 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nem szeret eléggé, vagy nem szereti a gyerekeket. Én azért kíváncsi lennék a reakciójára, ha közölnéd vele, elválsz tőle...

Lehet egyből úgy orvosolná, hogy gyereket csinál neked. Viszont akkor már csak azért tenné, mert szorul a hurok.

Húgom szakított a pasijával 5 évig voltak együtt, régóta vágyott gyerekre. A pasi mindig mondta, hogy majd, majd...

Megunta, és kidobta. A pasi viszont egyből azzal jött, hogy azonnal csinál neki gyereket. De neki már nem kellett...

2021. jan. 28. 19:17
 59/67 anonim ***** válasza:
29%
Na mivan sikerült felcsináltatnod magadat ?
2021. febr. 2. 15:50
 60/67 anonim ***** válasza:
35%
Az aktus vege fele legyel te felul es ne szalj le rola.igy beledelvez
2021. febr. 2. 17:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!