Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan essek teherbe a férjem...

Hogyan essek teherbe a férjem tudta nélkül?

Figyelt kérdés
Véleményeket nem kérek, tudom mit kockáztatok, a döntésem végleges. A lehető leghamarabb teherbe akarok esni, ám a férjem nem megy bele a próbálkozásba. Mondjátok meg milyen lehetőségeim vannak.
2021. jan. 27. 07:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
90%
Megszakitas nehez kutya, azzal nem sok eséllyel leszel terhes, ha időben kiveszi. Mittomén kapaszkodj a fenekébe és ne engedd kiszállni, de ovulációkor lehetőleg. 😃
2021. jan. 27. 08:18
 12/67 anonim ***** válasza:
93%

Jó #9-es de ezt az anyajöltet kicsit sem érdekli sem a leendő gyereke, csak saját maga!

Szóval őt nem fogja meghatni, ha elhagyják ilyen "apróság" miatt.

13/67 anonim ***** válasza:
42%

Ja, az más. Ha megszakítással védekeztek, akkor vagy baromi hülye a férjed, vagy nem zavarná, ha becsúszna a gyerek. (Amúgy soha nem értettem ilyen hogy lehet.)

Mikor már az elélvezés közelében van, akkor próbáld meg az egyik ujjad a seggébe dugni finoman. Hátha attól a plusz ingerléstől eldurranik. A legjobb lenne olyankor amikor a peteérésed közelében vagytok.

14/67 anonim ***** válasza:
76%
10es, ez baromság. 12 evet alkalmaztuk, soha nem lettem terhes, amikor élesben ment akkor azonnal. Négyszer is. Tehát nincsenek termékenységi gondjaink.
2021. jan. 27. 08:19
 15/67 anonim ***** válasza:
36%

Szia

Azt nem tudod megjátszani hogy azt mondod, hogy használsz valami védekezést, de nem. Vérzésnél is kiszáll, ha nem akkor azt kell mondani épp meg van.

2021. jan. 27. 08:27
 16/67 GretaThunberg válasza:
94%
Azt nem értem, hogy mi a fszért vett el?
2021. jan. 27. 08:31
 17/67 anonim ***** válasza:
91%

Ezt én se értem, mi értelme ennek így...

De a #14-essel egyet értek, hasonló tapasztalatokkal.

2021. jan. 27. 08:33
 18/67 anonim ***** válasza:
63%
Hogy te mekkora egy gusztustalan féreg nő vagy ! Ez a legundorítóbb dolog amit egy nő megtehet ! Belekényszeríteni valakit az apaságba mint valami tenyészbikát aki úgy is csak a gyerektartást fizeti mert nyilván nem fog részt venni az eletetekben mert persze neked a pénze is fog kelleni sőt neked fog még feljebb állni ha nem akar fizetni egy olyan kolyokért akit nem akart! Bár ha a ferjednek van egy kis esze szülés után elveszi tőled a gyereket:) ismerősöm akivel ugyan ezt eljátszotta egy beteg debil nő úgy vágott vissza hogy elintézte hogy nála legyen a gyerek és a nő havi egyszer ha láthassa :) nagyon jó apuka lett a nő meg ott pusztul meg egyedül a karmájába:)
2021. jan. 27. 08:36
 19/67 anonim ***** válasza:
91%

Az szóba sem jöhet, hogy megbeszéld vele és közös döntést hozzatok? Eszem megáll és ácsorog, komolyan. Ha meg sikerül, akkor 3 hónapos terhesen azzal a kérdéssel fogsz jönni, hogy nem érted, miért hagy el a gyereked apja.

Amúgy ha sikerrel jársz, az nem szimplán erkölcstelen, hanem egyetlen hajszálnyira van attól, hogy bűncselekmény legyen, és nem vagyok benne biztos, hogy egy jó ügyész ne tudna elítéltetni is.

2021. jan. 27. 08:41
 20/67 A kérdező kommentje:
Számtalanszor beszéltünk róla, nagyon sokáig türelmes voltam. Akarni akar, de nem most, évek óta mindig csak majd később majd később és most meguntam. Ha ki lehetett volna tűzni egy időpontot, akkor azt megvárnám, de így hogy fogalmam sincs semmiről, így eddig bírtam idegekkel. Évekig ő szemétkedett velem, így nem érdekel mit gondol rólam. Én is megérdemlem a boldogságot.
2021. jan. 27. 08:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!