A ferjem nyugtatot szedett/szed igy vallalhatunk babat vagy akadalyoza hogy teherbe esem?
Nagyon szomoru vagyok,es a tortenetem is ;-(
Tavaly novemberben volt egy eve z endo mutetemnek.van ovum jo a mehnyalkahartyam vastagsaga mar,de nem jon ossze megsem a baba,elindultunk a ferjem kivizsgalasara is,elbeszelgetunk eleg komolyan,es bevallota hogy szedi a nyugtatokat,( frontin xanax,stb)
Depreszios,
En lesokoltam konkretan ezt hallatan,sziven utott nagyon, anyi idot at varni at sirni minden egyes menses alatt,es had ne soroljam,majdnem harom eve varok a kisbabara.
Szoval endo mutetem utan ferjem egy evig titokban szedte.
Kerdesem az lenne hogy ezert nem eshettem teherbe?
Valószínűleg nem gondolta, hogy emiatt nem sikerül, vagy félt bevallani. (Nem is csodálom, most sem azon vagy, hogy segíts neki, hanem megharagszol, hogy eltitkolta)
Szerintem gyerekvállalás előtt tegyétek rendbe őt, aztán a kapcsolatotokat, mert egyik sem stimmel.
Koszonom eloszor is a valaszokat.
A 3 valaszolo neitelkezen ugy hogy nem tudja a tortenetet egeszben!
De hogy megnyugtasam ot segitek a ferjemnek,meditacioval,es elvittem kineziologiara is ot,nekem hasznalt!
Nem arrol kertem velemenyt hogy a parkapcsolatom hogyan all?!
Hanem a nyugtatok a teherbe esest gatolhatak e.?
Ha van tovabbi tapasztalat koszonom szepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!