Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A ferjem nyugtatot szedett/sze...

A ferjem nyugtatot szedett/szed igy vallalhatunk babat vagy akadalyoza hogy teherbe esem?

Figyelt kérdés

Nagyon szomoru vagyok,es a tortenetem is ;-(

Tavaly novemberben volt egy eve z endo mutetemnek.van ovum jo a mehnyalkahartyam vastagsaga mar,de nem jon ossze megsem a baba,elindultunk a ferjem kivizsgalasara is,elbeszelgetunk eleg komolyan,es bevallota hogy szedi a nyugtatokat,( frontin xanax,stb)

Depreszios,

En lesokoltam konkretan ezt hallatan,sziven utott nagyon, anyi idot at varni at sirni minden egyes menses alatt,es had ne soroljam,majdnem harom eve varok a kisbabara.

Szoval endo mutetem utan ferjem egy evig titokban szedte.

Kerdesem az lenne hogy ezert nem eshettem teherbe?

2015. febr. 5. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor se befolyasolna, ha te szedned. Semmi koze hozza.
2015. febr. 5. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem befolyásolja a teherbeesési esélyeiteket, a baba egészségét viszont igen. Nagy szemétség ez a részéről, már bocsánat, hogy ennek kitett volna titeket, a tudtod nélkül. Én is szedtem mind2-t és várni kellett, amíg kiürült. Kérdezte a doki, hogy a párom is szed hasonlót? mert Rá is vonatkozik a szabály.
2015. febr. 5. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Valószínűleg nem gondolta, hogy emiatt nem sikerül, vagy félt bevallani. (Nem is csodálom, most sem azon vagy, hogy segíts neki, hanem megharagszol, hogy eltitkolta)

Szerintem gyerekvállalás előtt tegyétek rendbe őt, aztán a kapcsolatotokat, mert egyik sem stimmel.

2015. febr. 5. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
2-es válaszolónak igaza van!a baba egészségét befolyásolja.de mindig megkell kérdezni az orvost erről!Állapotos nőknek már tudnak adni olyan nyugtatót ami nem károsító hatású!Férfiak szempontjából,nem tudom árt-e a termékenységüknek?!De akkor is elkellett volna mondania neked,hogy gyógyszert szed!Lehet megvolt rá az oka,de akkoris rád is tartozik!Meglehet beszélni mindent!Sok szerencsét neked baba ügyben!:)
2015. febr. 5. 16:17
 5/7 anonim ***** válasza:
3-asnak is igaza van!
2015. febr. 5. 16:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszonom eloszor is a valaszokat.

A 3 valaszolo neitelkezen ugy hogy nem tudja a tortenetet egeszben!

De hogy megnyugtasam ot segitek a ferjemnek,meditacioval,es elvittem kineziologiara is ot,nekem hasznalt!

Nem arrol kertem velemenyt hogy a parkapcsolatom hogyan all?!

Hanem a nyugtatok a teherbe esest gatolhatak e.?

Ha van tovabbi tapasztalat koszonom szepen.

2015. febr. 5. 17:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A parkapcsolati feszultseg inkabb gatolja.
2015. febr. 5. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!