Ha a ferjem 19 evvel idosebb nalam, nehezebben fogok majd
teherbe esni? 50 eves a ferjem.
Figyelt kérdés
2017. márc. 29. 15:03
1/10 anonim válasza:
A kor a spermiumoknak sem tesz jót nyilván. Úgy olvastam régebben, hogy ha az apa 45 év feletti, ugyanúgy több magzati vizsgálat szükséges. Mindenképpen csináltassatok egy spermavizsgálatot, hogy egyáltalán mi a helyzet.
Szóval ezt így lehetlen megmondani, hogy később esel-e teherbe emiatt.
2017. márc. 29. 15:12
2/10 anonim válasza:
Nem befolyásolja
2017. márc. 29. 15:12
3/10 anonim válasza:
Ismeros korben van egy csaj 29 eves a pasi 60. 2 eve nem jon ossze nekik a gyerek. Hogy a kor miatt e nem tudni. De sztem van benne vmi hogy azert mert a pasi mat eleg oreg....
2017. márc. 29. 15:15
4/10 anonim válasza:
A 2-essel értek egyet.
2017. márc. 29. 15:20
5/10 anonim válasza:
Nem szamit.
2017. márc. 29. 15:26
6/10 anonim válasza:
Elég sok cikket találhatsz e témában a neten, ami a teherbeesés és a baba eü. kockázatainak esélyét taglalja - szóval persze számít önmagához képest, de az, hogy nektek az mi jut majd, ennyiből nem tudhatod előre. Ugyanúgy, ahogy vizsgálat nélkül sem tudhatod, milyenek a férjed katonái (bár nem tudom, hogy fogadná a férjed ezt a vizsgálatot csak "előzetes gyanú" alapján...).
Itt: [link] pl. azt írja, hogy a 30-as korosztályhoz képest 20%-kal nő a teherbeesés ideje - na de ebben gondolom, a női fél is "benne van" és hát a fiatalabbaknál is elég nagy a szórás az egyszeri véletlentől az évekig való próbálkozásig.
További ijesztegető olvasnivalók a témában, ha bővebben érdekel:
Nővérem férje 25 évvel idősebb, most várják a 3. babát. NEm feltétlen korfüggő
2017. márc. 29. 16:16
8/10 anonim válasza:
Állítólag nagyobb az esély fiúra ilyenkor :)
2017. márc. 29. 16:33
9/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Nekünk három egészséges gyerekünk született és hamar teherbe estem úgy, hogy a férjem 22 évvel idősebb mint én. Persze egészségesen él, nincs elhízva és nem dohányzik. Úgyhogy az sem mindegy, milyen egészségi állapotban van az idősebb férfi.
2017. márc. 29. 16:43
10/10 anonim válasza:
Szerintem se korfüggő. Sok függ az ember életmódjától és egészségi állapotától. Van, hogy huszonévesen se jön össze egyáltalán, és van, hogy 40 felett is azonnal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!