Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan essek teherbe a férjem...

Hogyan essek teherbe a férjem tudta nélkül?

Figyelt kérdés
Véleményeket nem kérek, tudom mit kockáztatok, a döntésem végleges. A lehető leghamarabb teherbe akarok esni, ám a férjem nem megy bele a próbálkozásba. Mondjátok meg milyen lehetőségeim vannak.
2021. jan. 27. 07:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
69%
Erkölcstelen bunkóság amit muvelsz. Ha nem akar, nem akar. Nekem 2 és fél évig hallani sem akart róla a párom. Aztanegyszer csak elem állt hogy gyereket akar most neki is allhatunk próbálkozni. Ez a legundoritobb dolog amit muvelsz. Az a baj a mai világgal, hogy az őszinteség már csak a mi kapcsolatunkban működik. Sajnos tapasztalat. Mindenki hazudik és atbassza a társat, párját, barátját.
2021. jan. 27. 08:49
 22/67 A kérdező kommentje:
Amúgy a privát válaszokat is köszönöm szépen. Egyikőtök kérdésére: fogalmam sincs a férjem termékenységi állapotáról, nem volt kivizsgáláson.
2021. jan. 27. 08:50
 23/67 A kérdező kommentje:
De nekem nincs már több még 2-3 évem. 35 vagyok, hova várjak még, meddig? Amíg az összes petesejtemet elmenstruálom?
2021. jan. 27. 08:52
 24/67 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Értem én hogy szeretnél már babát,de ne így.Mi lenne ha sikerülne és otthagyna?Az jó volna?Hány éves vagy hogy ennyire sietnél vele?
2021. jan. 27. 08:53
 25/67 anonim ***** válasza:
93%
Akkor beszélj vele hogy te szeretnél már babát.Nem igaz nem érti hogy már 35 vagy
2021. jan. 27. 08:54
 26/67 anonim ***** válasza:
82%
Lehet szidni a kerdezot, en megertem teljesen, plane hogy nem 20 evws mar. Kedves Kerdezo, a ferjed egy onzo alak, plane ha tudja, memnyire vagysz a babara es mennyit vartal mar. Nem biztos, hogy kedvem lenne ilyennek szulni.
2021. jan. 27. 08:56
 27/67 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy meglehet érteni a Kérdezőt.A férje nem érti meg ez a baj.Akkor se kényszerítheti a férjét hogy márpedig apa legyen ha akar ha nem.A gyermekvállalás normál esetben közös döntés.
2021. jan. 27. 08:58
 28/67 anonim ***** válasza:
46%

Ha neked az a boldogság hogy szándékosan apa nélkül nojjon fel a gyereked+ az hogy tönkretegyed egy olyan ember életet akit állítólag szeretsz és ki is használd hát gratulálok, az a szép hogy még neked áll feljebb mert “olyan szemét, nem akkor ejt teherbe amikor én akarom” váljál és és csináltasd fel magadat valakivel akivel összefutsz az utcán mert neked tök mindegy úgy is hogy kinek az életét teszed tönkre, még a saját gyereked sem érdekel téged hogy utálni fogja a saját apja:) és drága kérdező még is mivel volt szemét veled? Megvert? Megerőszakolt ? Mert hogy ezek a cselekmények vannak hasonló szinten azzal amit te akarsz művelni, szóval mond már meg

légyszíves hogy mivel volt szemét veled?

2021. jan. 27. 08:58
 29/67 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valaki mással ejtesse magát teherbe és hagyja el a férjét.Mást nem tud tenni ha ennyire nem akar gyereket a pasi.Vagy fogadja el hogy nekik nem lesz gyerekük
2021. jan. 27. 09:00
 30/67 anonim ***** válasza:
93%
Az idejét rabolni és elvenni a lehetőségét annak, hogy anya lehessen, nem szemétség? Szerintem az!
2021. jan. 27. 09:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!