Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lh tesztjeim közül pozitív...

Lh tesztjeim közül pozitív valamelyik? Nekem a 12.cn. 21:05-s tűnik egyformának⁉️🤔 Nem lett erősebb 🤐ma vissza halványodott. Lehet nincs peteèrèsem? 30 Miu/ml es èrzèkenysègű a teszt.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. jan. 5. 18:18
 161/173 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk is ez volt, rengeteget bukott... nekünk az vált be, hogy szinte ültetve szopiztattam, és többször büfiztettem evés közben. Nem mohó nagyon? Ha fáj a pocakja a hason ringatás nem segít? Az alkarodra fekteted hasra és úgy dajkálod.
2022. máj. 22. 22:30
 162/173 A kérdező kommentje:
De mohó volt , viszont ma alig volt tejem , 😐🥺 most 1:20 van , 17 h óta fenn volt ,vègig cicin ,de üvöltve sírt ,úgyhogy adtam neki kis tàpszert 😔 közben berottyantott , ès tisztába tettem ,de csak cicin nyugodott meg most alszik.Nem tudom vègül hogy tènyleg èhes volt vagy csak a hasa fájt de a tápiból azèrt 40 ml-t megivott... remélem nem tettem rosszul hogy pòtoltam neki....
2022. máj. 23. 01:23
 163/173 anonim ***** válasza:
Semmit nem teszel rosszul, amit az Ő érdekében teszel!!! Lényeg az szerintem, hogy legyen sokat cicin, amennyit csak tud... Én is pótoltam már tápszerrel, bármennyire is nehéz volt, de éhezni mégsem hagyhatom... Most már csak reggel szopizik, de az a mi időnk, összebújúnk hattól és kilenc-fél tízig alszunk, cicizik, alszunk! Ne keseredj el, jól csinálod! Össze kell szoknotok, ez nem megy egyik napról a másikra!
2022. máj. 23. 09:24
 164/173 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság Veled-Veletek?

Jól vagytok?

Nálunk minden oké, 11 hónapos a kiskoma, már feláll kapaszkodás nélkül és csupa mosoly!

Írj, ha lesz időd! 😍

2022. okt. 15. 23:46
 165/173 A kérdező kommentje:
Szia.Jól vagyunk ,már 5,5 hónapos minden rendben vele , szèpen fejlődik , 2 hete elkezdtünk kostóltatni dolgokat vele , meg van valamennyi tejem de kb 300 mili egèsz nap ez nem sok ,kell a tápszer de nem nagyon eszi sajnos , hízhatna pedig kicsit jobban ...
2022. okt. 16. 11:17
 166/173 anonim ***** válasza:

Ugyanezen mentünk mi is keresztül, végül megtaláltam a megfelelő tápszert és már szépen fejlődik. Mellette persze már sok mindent eszik is.

Én még napi egyszer szoptatom, de ez már csak nekem fontos szerintem 🙂, mert Ő annyira nem igényli, csak elfogadja pár percre este alvás előtt.

Éjszaka alszik?

Mi még ébredünk egyszer 2-3 óra felé, van hogy 4 körül, meg hat óra után, aztán kilencig alszik. Minden ébredéskor éhes is.

2022. okt. 16. 12:52
 167/173 A kérdező kommentje:
Nekünk sajna csak tejmentes tápszert ehet , milumil pepti pronatura -t. Nem èbred èjjel 2 hós kora óta 😀 csak most előfordult párszor , de szerintem fogzik ès amiatt. A szopi itt reggel meg este van , de inkább már mindent is kinèz a számból 😂😂
2022. okt. 21. 11:49
 168/173 anonim ***** válasza:

És ez majd egyre jobban így lesz. Nálunk is ez van, ha látja, hogy valamit eszünk, jön és kunyerál...olyan édesen tud nézni, hogy képtelenség ellenállni Neki. Mondjuk ez arra jó, hogy ezért szinte csak olyat eszünk, amit Ő is ehet, az pedig csupa egészséges étel. 😅

Szerencsések vagytok, nálunk még csak kétszer fordult elő kis élete során, hogy nem ébredt fel éjjel!

2022. okt. 21. 23:34
 169/173 A kérdező kommentje:
Jajj, èsvhogy bírod qz èjszakákat? Alszol vele napközben mikor ő is? Èn nèha így is szoktam.Mondjuk hètfőn reggel oltásokat kapott , ès ma van kedd , 38,4 láza van ,hát az èjszaka az sírós volt 😔 neisvac + brexerot kapott. Holnap 27-e) 6 hónapos már ez hihetetlen,hogy megy az idő 🥲èn mèg babázni akarok , mièrt nőnek ilyen gyorsan ??? 😊
2022. okt. 25. 16:51
 170/173 A kérdező kommentje:
Írtad szèpen felállt már kapaszkodva 😀lehet szaladni akkor utána hamarosan 😀 bár gondolom udáig is mikor pikk pakk elmászik😂 Kornèl most kezd négykézláb kutyázni,azaz hintázni szerintem hamarosan mászni fog , kúszás meg forgás megy már, a játszószőnyegről állandóan vissza kell tennem mert lekúszik róla, pedig nem kicsi 👌☺️
2022. okt. 25. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!