Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lh tesztjeim közül pozitív...

Lh tesztjeim közül pozitív valamelyik? Nekem a 12.cn. 21:05-s tűnik egyformának⁉️🤔 Nem lett erősebb 🤐ma vissza halványodott. Lehet nincs peteèrèsem? 30 Miu/ml es èrzèkenysègű a teszt.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. jan. 5. 18:18
 131/173 A kérdező kommentje:
Rendben ,írok☺️ kitartás ès addig is pihenj ☺️ írj majd ☺️
2021. okt. 24. 18:46
 132/173 A kérdező kommentje:

Mi újság veletek? Az uh-n minden èrtèk jó volt ,de azèrt biztos ami biztos levetettem a nifty-t is .amnak kb 10 nap lesz az eredmènye , izgulok nagyon hogy down- ra meg mindenre negatív lesz 🙏

Uh-n aut mondták kisfiú van odabenn 🙂 de a nifty biztosan megmondja majd 🙂

2021. okt. 30. 21:01
 133/173 anonim ***** válasza:

Szia! Mi még egyben vagyunk, de hétfőn már a 40. hetet töltöm, a doki azt mondta max 41. hétig megyünk el! Az pedig nov. 8. apa születésnapja! 😍

Remélem a teszt is tökéletes lesz Nálatok! Azt mondták nekem a genetikai vizsgálaton annó, hogy minden rendellenességnek van UH képe, tehát, ha ott nem látnak nagy eltérést, valószínűleg nincs is baj!

Majd írj az eredményről!

2021. okt. 31. 09:56
 134/173 A kérdező kommentje:
Na akkor kitartàst mèg 🤗🙏 remèlem igazad lesz , az uh tökèletes volt ☺️ nekem programozott csàszár lesz ha eljutunk odáig ès valószínűleg anyukám szülinapjára fog esni àprilis 28 csütörtök re ☺️
2021. okt. 31. 23:46
 135/173 anonim ***** válasza:

De jó! Az én anyukám is áprilisi...biztos nagy lesz az öröm!

Miért lesz programozott császár?

2021. nov. 1. 09:48
 136/173 A kérdező kommentje:
Az első gyerekemnèl 7 óra vajúdás utàn oxigènhiány miatt kellett császározni,mivel belefeküdt a dokim a gyomromba hogy nem kaptam levegőt ,majd csökkent a szívhangja ,ès rohanni kellett csàszározni , születèsekor lèlegeztetni kellett 😔 nem kockáztatom meg ezt mègegyszer .enyhèn autista ,adhd-s kis mentális zavarral - ezek maradtak , gondolom az oxigènhiàny miatt súlyosabb mint ami eredetileg lett volna 😔 lehet nem is lenne semmi baja . Tömören ennyi
2021. nov. 1. 18:57
 137/173 anonim ***** válasza:

Jaj! Ebben az esetben ez nem is kérdés! Mindenképpen ezt választanám én is!

Nálam most volt bent a doki, szerdán vagy csütörtökön indítják a babát... Kicsit félek, de várom is...

2021. nov. 1. 19:03
 138/173 A kérdező kommentje:
Ne fèlj , de beszèld meg vele ,hogy ha bármi problèmát èszlel ,akkor lehet akár császár .Az a legfontosabb hogy a baba egèszsègesen szülessen meg 🙏😊 szorítok èrtetek.Èn a Nifty eredmènyèt várom nagyon , az általànos vèr ès vizelet eredmények jók. A kombinált down mèg nincs meg , de ott a down-n kívül ilyenkor mit nèznek mèg ? Afp meg papp-A ilyenek ?
2021. nov. 1. 19:51
 139/173 A kérdező kommentje:
Na szia , mi a helyzet ? Írj majd
2021. nov. 8. 22:02
 140/173 anonim ***** válasza:

Szia! 11.03-án megszületett kisfiúnk Benett Zsolt, 3920 g-mal és 58 cm-rel. 4 és fél óra alatt jött a világra, nem volt nehéz a vajúdás, viszont a kitolási szakasz igen, többször visszacsúszott a fejecskéje, így a végén már úgy nyomta ki a doki, elfogyott az erőm! De szerencsére minden rendben van Vele, három nap múlva itthon is voltunk, azóta gyarapodott is szépen!

Veled mi újság? Van már teszt eredmény?

2021. nov. 9. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!