Lh tesztjeim közül pozitív valamelyik? Nekem a 12.cn. 21:05-s tűnik egyformának⁉️🤔 Nem lett erősebb 🤐ma vissza halványodott. Lehet nincs peteèrèsem? 30 Miu/ml es èrzèkenysègű a teszt.
Mi újság veletek? Az uh-n minden èrtèk jó volt ,de azèrt biztos ami biztos levetettem a nifty-t is .amnak kb 10 nap lesz az eredmènye , izgulok nagyon hogy down- ra meg mindenre negatív lesz 🙏
Uh-n aut mondták kisfiú van odabenn 🙂 de a nifty biztosan megmondja majd 🙂
Szia! Mi még egyben vagyunk, de hétfőn már a 40. hetet töltöm, a doki azt mondta max 41. hétig megyünk el! Az pedig nov. 8. apa születésnapja! 😍
Remélem a teszt is tökéletes lesz Nálatok! Azt mondták nekem a genetikai vizsgálaton annó, hogy minden rendellenességnek van UH képe, tehát, ha ott nem látnak nagy eltérést, valószínűleg nincs is baj!
Majd írj az eredményről!
De jó! Az én anyukám is áprilisi...biztos nagy lesz az öröm!
Miért lesz programozott császár?
Jaj! Ebben az esetben ez nem is kérdés! Mindenképpen ezt választanám én is!
Nálam most volt bent a doki, szerdán vagy csütörtökön indítják a babát... Kicsit félek, de várom is...
Szia! 11.03-án megszületett kisfiúnk Benett Zsolt, 3920 g-mal és 58 cm-rel. 4 és fél óra alatt jött a világra, nem volt nehéz a vajúdás, viszont a kitolási szakasz igen, többször visszacsúszott a fejecskéje, így a végén már úgy nyomta ki a doki, elfogyott az erőm! De szerencsére minden rendben van Vele, három nap múlva itthon is voltunk, azóta gyarapodott is szépen!
Veled mi újság? Van már teszt eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!