Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lh tesztjeim közül pozitív...

Lh tesztjeim közül pozitív valamelyik? Nekem a 12.cn. 21:05-s tűnik egyformának⁉️🤔 Nem lett erősebb 🤐ma vissza halványodott. Lehet nincs peteèrèsem? 30 Miu/ml es èrzèkenysègű a teszt.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. jan. 5. 18:18
 151/173 A kérdező kommentje:

Helyes 😀 jól csináltàtok 😉

Hogy bírod amúgy az èjszakákat ? Pihensz azèrt nappal vele amikor ő is alszik?

2022. jan. 22. 18:32
 152/173 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szerencsés vagyok, mert nem sír szinte soha, csak, ha éhes... Este eszik kilenc körül, éjjel egyszer ébred kettőkor, utána hat körül, plusz a Férjem itthon dolgozik, így napközben többször dajkálja, illetve egyedül is nagyon jól elvan...nem igényli az egész napos kézben tartást!
2022. jan. 22. 19:10
 153/173 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy vagy/tok? Már az utolsó hónapban jársz ugye? Jól vagy?
2022. márc. 14. 22:57
 154/173 A kérdező kommentje:
Szia,na ,szupi akkor el vagy kènyeztetve 😉😊Köszönöm jól vagyunk ,április 27.-e szerdára írt ki doki a császárra ☺️38+2 hetes leszek akkor ☺️ Nagyon fáradèkony vagyok,nèha vizesedek is ,a bal bordámnàl fáj sokat , amúgy jól viselem nagyjából .
2022. márc. 18. 19:00
 155/173 anonim ***** válasza:
Szia! Hamarosan itt a nagy nap, izgulsz már? Gondolok majd Rád! Ügyesek lesztek!!!!!
2022. ápr. 18. 12:30
 156/173 A kérdező kommentje:
Szia! 😊Igen közeledik nagyon , hihetetlen milyen gyorsan eljön ez a nap 🙃 Kicsit izgulok de inkább amiatt hogy a fèrjem megkapja e a picit aranyórára .A kórházban az orvosom azt mondta apa hozzon magával gyógyszertári gyorstesztet ès ott megcsinálják neki , nekem meg alapból megcsinálják. A ctg-n meg a betegfelvètelen azt mondták mindkettőnknek kell vinni tesztet, az egyik gyorstesztet mond a másik pcr -t 48 h -n belülit , eszem megáll , de az orvosra hallgatok ,ő a gyakorlatban gondolom tapasztalja hogy ez így jó ....
2022. ápr. 20. 18:17
 157/173 anonim ***** válasza:

Nálam novemberben, amikor tombolni kezdett ez a hülyeség (nem írom le a nevét), elég volt a Férjemnek egy gyorsteszt, amit a szülőszoba előtt csináltak Neki...15 perc után már jöhetett is be, miután negatív lett. Nekem az ágyon csinálta meg a szülésznő...

Akit császárra vittek, Náluk is így volt...

Az aranyóra nagyon fontos, így nem hiszem, hogy nem engednék meg!!!

Szorítok Neked! Majd írj mindenképpen, ha tudsz!

❤️

2022. ápr. 21. 00:08
 158/173 A kérdező kommentje:
Szia😊27-èn megszületett a kisfiam , minden rendben ment ,volt aranyóra is ,ès szerencsère elèg volt a gyorsteszt.
2022. máj. 1. 15:52
 159/173 anonim ***** válasza:
Jaj, de jó! Sok szeretettel gratulálok! Jól vagytok? Gondolom már otthon... 🥰❤️
2022. máj. 1. 19:58
 160/173 A kérdező kommentje:
Szia,igen otthon ,már 3ès fèl hetes 😊 kínlódunk mert hasfájós nagyon , anyatejes ,de hol több van hol kevesebb...nagyon bukós , ilyen sűrítőt kap előetetèsnek ,de nem hasznal ,ma már 3* placcsant vagy rajtam vagy a földön a tej 🥺nagyfiam is ilyen volt , sajnos csak 1 èvesen múlt el 🥺 .Nálatok nem volt ilyen?
2022. máj. 21. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!