Lh tesztjeim közül pozitív valamelyik? Nekem a 12.cn. 21:05-s tűnik egyformának⁉️🤔 Nem lett erősebb 🤐ma vissza halványodott. Lehet nincs peteèrèsem? 30 Miu/ml es èrzèkenysègű a teszt.
2021. jan. 5. 18:18
111/173 A kérdező kommentje:
Szia. Ma van 24.ciklusnapom, 13 napja volt ovum, nem bîrtam várni , 10-es facelle tesztet most dèlután csináltam ilyen lett 🙏
2021. aug. 26. 17:31
112/173 A kérdező kommentje:
Ès csak elvileg 3 nap múlva kellene megjönnie☝️
2021. aug. 26. 17:33
113/173 anonim válasza:
Azt a mindenit, ez gyönyörű pozitív... Jesszusom! De örülök, persze még csak halkan gratulálok, de nagyon szép erős második csík! Most aztán tessék vigyázni Magatokra! Írj majd a fejleményekről! Juj, de jó! 🥰🙏😍😘
114/173 A kérdező kommentje:
De cuki vagy köszi 😃😃 èn mèg nem merem beleèlni magam , a múltkori halványodó tesztek miatt ,de bizakodó vagyok 😊 ja ès egy olcsóbb teszt ami 25 ös èrzèkenysègű azon is van 2. de halvànyabb csík 😊🙏remèlem ebből baba lesz 🙏 a beàgyazódást szerintem èreztem , szúrkàlt a hasam ,most is nèha feszül meg beszúr picit. 3 nappal ezelőtt azt álmodtam hogy kislányom van ès Zoènak hívtuk 😊 nagyon furcsa volt ....ki tudja 😊
2021. aug. 26. 20:30
115/173 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy most már minden rendben lesz! Vigyázz Magatokra! Várom a fejleményeket! 🥰🙏
116/173 A kérdező kommentje:
Igyekszem vigyázni ☺️, erősödött a teszt , az x epil is mutatja màr ☺️.Ma van a 28. ciklusnap. Az normális hogy görcsölget a hasam ? Nődokihoz úgy van időpontom hogy pont 8 hetes lennèk.korábban úgysem hallana nagyon szívhangot.
2021. aug. 30. 18:44
117/173 anonim válasza:
Szia! Először is gratulálok az erősödő teszthez! Igen, a görcsölgetés természetes, amíg nincs vérzés! Nekem még a 30. héten is van olyan, hogy menstruációs görcs szerű érzésem van! Ha csak egy pici vérzést is tapasztalst vagy erősödik a görcs, semmivel ne foglalkozz, irány az ügyelet!
118/173 A kérdező kommentje:
Okè.köszi.fiammal 2*is vèreztem ,rohantunk is...6 ès 12 hetesen.
Most csak nèha görcsöl,de csak pár percig aztán elmúlik.
2021. aug. 31. 00:28
119/173 anonim válasza:
Szerintem akkor nincs miért izgulni! Lehet, hogy csak tágul a méhed! Pihenj azért amennyire tudsz! Magnézium szokott segíteni, de azért erről kérdezd az orvosod! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!