Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lh tesztjeim közül pozitív...

Lh tesztjeim közül pozitív valamelyik? Nekem a 12.cn. 21:05-s tűnik egyformának⁉️🤔 Nem lett erősebb 🤐ma vissza halványodott. Lehet nincs peteèrèsem? 30 Miu/ml es èrzèkenysègű a teszt.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. jan. 5. 18:18
 121/173 A kérdező kommentje:
Szia.èpp dokinàl várok , tegnap vèreztem ,már màsodjára , ma vagyok 6+2 hetes ha a vèrzès ellenère megmaradt a terhessèg ,de ez ma mèg kiderül..majd megírom
2021. szept. 16. 19:47
 122/173 A kérdező kommentje:
Minden rendben, van szívhangja is 🙏🙂
2021. szept. 16. 22:32
 123/173 anonim ***** válasza:
Juj, de jó! Csak így tovább! Van olyan ismerősöm, aki 5 hónapig vérzett sajnos és most júliusban egészséges kislányt szült! Szóval pihenj sokat és kitartás! 🥰😘
2021. szept. 16. 23:00
 124/173 A kérdező kommentje:
Szia.,hogy vagytok? Mi jól , ma voltam orvosnál, 9 hetes vagyok , minden ok, leszámítva hogy 1 hete megfáztam ,ès irritáló köhögés kínoz😌
2021. okt. 4. 22:32
 125/173 anonim ***** válasza:
Szia! Gratulálok! 🥰 Mi jól vagyunk, már 36 hetes vagyok, hamarosan megszületik a babynk! Lándzsás útifűvet szoktam ilyenkor, vagy Stodalt bevenni. Neked mondott valamit az orvos? Mit szedj? ☺️
2021. okt. 4. 23:19
 126/173 A kérdező kommentje:
Azta , már 36 hètnèl jársz ,de joooo 😃😃 èn most 9 hèt 3 nap 😃 mèg mindig köhögök, ezeket mondta a dokim, de nem merek sokat ezekből sem , nehezen szakad fel a lerakódás , már csináltam gyömbèrteát stb slde sokmindent nem merek ,csak fokhagyma meg mèz ..majdcsak elmúlik
2021. okt. 6. 16:18
 127/173 anonim ***** válasza:
A kamilla teát javasolták még nekem anno, mert az gyulladás csökkentő... A Stodal homeopátiás a Lándzsás útifű pedig gyógynövény, állítólag azokat nem lehet túladagolni, de én sem szívesen veszek be bármit is... Mostanában viszont azt látom, hogy a köhögés olyan sokáig tart! Hát jobbulást kívánok!
2021. okt. 6. 22:15
 128/173 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság Veletek? Én már kórházban vagyok, várok az indításra, mert az inzulinos cukrom miatt nem szeretik kivárni a kiírt időpontot! Bár már attól sem vagyok messze (nov.1.)! Eléggé izgulok! Vannak fájásaim, de még nem rendeződnek, lassan egy hete... Te már a 12. hetet kezded ugye?
2021. okt. 24. 07:24
 129/173 A kérdező kommentje:
Szia, hűha ,akkor szorítok èrtetek ,de izgi ☺️☺️☺️ igen 12 hetet betöltöttem ,jól vagyok . Szerdán megyek genetikai uh-ra, csütörtökön meg vèrvètelre
2021. okt. 24. 17:11
 130/173 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy jól vagy, vagytok! Majd írd meg, hogy mi volt a genetikai vizsgálaton!

Jelentkezem én is, ha valami változás van... Már nagyon türelmetlen vagyok!

2021. okt. 24. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!