Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lh tesztjeim közül pozitív...

Lh tesztjeim közül pozitív valamelyik? Nekem a 12.cn. 21:05-s tűnik egyformának⁉️🤔 Nem lett erősebb 🤐ma vissza halványodott. Lehet nincs peteèrèsem? 30 Miu/ml es èrzèkenysègű a teszt.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. jan. 5. 18:18
 141/173 A kérdező kommentje:

Gratulálok 🤩😊!!

Igen megvannak az eredmènyek , a kórházi kombinált teszt negatív lett, ès a Nifty teszt is negatîv 😃😊 az uh-n is minden ok 😃tegnap tudtam meg , ès az is kiderült hogy biztosan kisfiú 😃igaz egy fiú után szerettem volna ha kislány lesz , de így is boldog vagyok ,főleg hogy egy kő esett le rólam hogy tudom egèszsèges lesz 😃

2021. nov. 10. 11:00
 142/173 anonim ***** válasza:
100%

Szia Kedves!

Mi újság Veled/Veletek?

Nálunk minden rendben van, szépen nő a kisfiam!

2022. jan. 19. 01:53
 143/173 A kérdező kommentje:

Szia 🙂 mi jól vagyunk ,már 24 hetes vagyok ☺️ már 6 kilót hîztam 🤰🙈 😆

Örülök hogy jól vagytok😊

Lassan elkezdem összevásárolni a szükséges dolgokat ....

2022. jan. 19. 09:17
 144/173 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, az olyan izgalmas! Úgy szerettem vásárolni Neki, bár azt most is...szerencsére a Férjem racionálisabb nálam, így nincs tele a gyerek minden édes cuccal!

A felén már túl is vagy...jaj, de jó! 🥰💕

2022. jan. 19. 21:10
 145/173 A kérdező kommentje:
Igen nagyon jó 😀próbálok nem összevenni minden felesleges cuccot 😬👶😃
2022. jan. 20. 00:00
 146/173 anonim ***** válasza:
Nincs is olyan, hogy felesleges cucc! 😉 Legalábbis én tökéletesen meg tudom magyarázni miért is kell annyi minden!!! 💕😊
2022. jan. 22. 13:23
 147/173 A kérdező kommentje:
Mi tegnap voltunk vásárolni , kiságy ,pelenkázókomód, baba kád állvánnyal, fürdőlepedő ,orrszívó, lepedők ,pelusok kisrucik ,sapik kiskesztyű nameg a babakocsi beszerezve 😃😆😉de majd kell kèsőbb járóka, etetőszèk ,babahinta ,pelenkatartó vödör stb stb 😅
2022. jan. 22. 14:07
 148/173 anonim ***** válasza:
Nekünk van Adamo hintánk, imádja! Olyan jókat alszik benne napközben! Már babahintája is van, nem baj, hogy csak három hónap múlva tudja használni...😉
2022. jan. 22. 14:12
 149/173 A kérdező kommentje:

Nem hát ,jóhogy nem baj ,pikk pakk belenő 😀

Az adamoval majd vigyázzatok ha nagyobb lesz , èpp tegnap mondták a boltban hogy valami balhè volt, ès az állványt nem árulhatják , mert egy gyerkőc aki már tudta magát hintáztatni, gondolom lehet 1-2 èves ,nem tudom felborult vele 😕 ès talán megütötte magát közben .,ezt leszámítva èn is szeretnèk ilyesmit ,csak ràjuk mindig figyelni kell nehogy baj èrje őket. Èn most aludtam akkorát dèlutàn 😀 amíg mèg tudok 😅😅

2022. jan. 22. 17:27
 150/173 anonim ***** válasza:
100%
Nincs hozzá állvány, a plafonba fúrt a Férjem egy kampót, azon lóg, de nincs Magára hagyva egy percre se... Jól teszed, pihenj csak sokat, hamarosan elfelejtheted úgy is... 😊😀
2022. jan. 22. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!