Lh tesztjeim közül pozitív valamelyik? Nekem a 12.cn. 21:05-s tűnik egyformának⁉️🤔 Nem lett erősebb 🤐ma vissza halványodott. Lehet nincs peteèrèsem? 30 Miu/ml es èrzèkenysègű a teszt.
Gratulálok 🤩😊!!
Igen megvannak az eredmènyek , a kórházi kombinált teszt negatív lett, ès a Nifty teszt is negatîv 😃😊 az uh-n is minden ok 😃tegnap tudtam meg , ès az is kiderült hogy biztosan kisfiú 😃igaz egy fiú után szerettem volna ha kislány lesz , de így is boldog vagyok ,főleg hogy egy kő esett le rólam hogy tudom egèszsèges lesz 😃
Szia Kedves!
Mi újság Veled/Veletek?
Nálunk minden rendben van, szépen nő a kisfiam!
Szia 🙂 mi jól vagyunk ,már 24 hetes vagyok ☺️ már 6 kilót hîztam 🤰🙈 😆
Örülök hogy jól vagytok😊
Lassan elkezdem összevásárolni a szükséges dolgokat ....
Jaj, az olyan izgalmas! Úgy szerettem vásárolni Neki, bár azt most is...szerencsére a Férjem racionálisabb nálam, így nincs tele a gyerek minden édes cuccal!
A felén már túl is vagy...jaj, de jó! 🥰💕
Nem hát ,jóhogy nem baj ,pikk pakk belenő 😀
Az adamoval majd vigyázzatok ha nagyobb lesz , èpp tegnap mondták a boltban hogy valami balhè volt, ès az állványt nem árulhatják , mert egy gyerkőc aki már tudta magát hintáztatni, gondolom lehet 1-2 èves ,nem tudom felborult vele 😕 ès talán megütötte magát közben .,ezt leszámítva èn is szeretnèk ilyesmit ,csak ràjuk mindig figyelni kell nehogy baj èrje őket. Èn most aludtam akkorát dèlutàn 😀 amíg mèg tudok 😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!