Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőm terhes lett, pedig...

A barátnőm terhes lett, pedig mindig védekeztünk. Hogyan tovább? Többi lent.

Figyelt kérdés

2 hete mutatta meg a pozitív tesztet, ami lehetetlen. Ô tablettát szed (elvileg), én pedig minden alkalommal gumit húzok. Nem csalt meg, itthonról dolgozunk, egyedül nem jár el sehova.

Biztosan tudom, hogy az óvszer sem szakadt ki, mindig ellenőrzöm.

Én nem maradok mellette, nekem nem kell ez a gyerek, és nem hiába. Soha nem akartam apa lenni, ezt az elején tisztáztuk, mert örökletes genetikai betegséggel élek, amit nem akarok tovább adni.

Hogyan győzzem meg, hogy menjen abortuszra?

2021. jan. 1. 13:30
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Hála istennek a második teszt negatív lett.

23-as, igen, pontosan eltaláltad. Az orvosom azt mondta, nagy az esélye annak, hogy a gyerekem is ugyanilyen genetikai betegséggel szülessen. Inkább megkímélem, és nem vállalok gyereket.

Köszönöm a tanácsot az elköttetéssel kapcsolatban, tervben van, csak a covid közbeszólt.

2021. jan. 5. 12:55
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez eleg fura akkor... Egyszer pozitiv, aztan meg negativ, valami itt nem kerek, lattad mindket tesztet?
2021. jan. 5. 13:27
 33/34 anonim ***** válasza:
88%
Lehet kémiai terhesség volt. 🤷‍♀️
2021. jan. 5. 13:45
 34/34 A kérdező kommentje:
Igen, láttam mindkét tesztet. A biztonság kedvéért orvoshoz is megyünk.
2021. jan. 6. 07:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!