Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátnőm terhes lett, pedig...

A barátnőm terhes lett, pedig mindig védekeztünk. Hogyan tovább? Többi lent.

Figyelt kérdés

2 hete mutatta meg a pozitív tesztet, ami lehetetlen. Ô tablettát szed (elvileg), én pedig minden alkalommal gumit húzok. Nem csalt meg, itthonról dolgozunk, egyedül nem jár el sehova.

Biztosan tudom, hogy az óvszer sem szakadt ki, mindig ellenőrzöm.

Én nem maradok mellette, nekem nem kell ez a gyerek, és nem hiába. Soha nem akartam apa lenni, ezt az elején tisztáztuk, mert örökletes genetikai betegséggel élek, amit nem akarok tovább adni.

Hogyan győzzem meg, hogy menjen abortuszra?

2021. jan. 1. 13:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Gumi és bogyó mellett én pl úgy maradnék terhes ha valakivel nem húztam volna gumit... sztem nem te vagy az apa. Ha rendesen, kihagyások nélkül szedi a bogyót, és még gumival is védekeztek, kizárt h tőled terhes. Feltéve ha az aktus kezdetétől fenn van a gumi, nem csak menet közben kapod elő, mert így elképzelhető a dolog, de ez is csak hanyag tablettaszedés mellett. Én csak tabit szedek és mindig belém megy a férjem, de én normálisan szedem, adott időpontban, és minden egyes szemet beszedek. A barátnőd is így szedte?
2021. jan. 4. 08:27
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez erdekes. Mi lett a második teszt eredménye?
2021. jan. 4. 09:25
 23/34 anonim ***** válasza:
87%
#18: ez attól függ, hogy pontosan milyen genetikai betegsége van. De ha mondjuk egy autoszomális domináns génhiba, ahol a hibás kromoszóma párja viszont egészséges, ott is 50% valószínűsége van annak, hogy továbbadja a betegséget. Simán indokolt lehet, hogy ezt el akarja kerülni. A szűrővizsgálatok arra jók, hogy megállapítsák, hogy a baba örökölte-e a hibás gént, de ha igen, akkor dönteni kell, hogy a beteg gyereket vállalja vagy az abortuszt. Megértem, ha ettől meg akarja kímélni magát.
2021. jan. 4. 11:05
 24/34 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem ez a legundorítóbb dolog amit egy “nő” megtehet... belekényszerít egy ilyen dologba amiben neked nincs is beleszólásod hiszen az ő teste és megnyomorítja a te életedet

Hallottam ilyen sztorikat mindig elborzadok, remelem elvetél az ilyen szutyok ember mert elég valószerűtlen hogy “véletlenül” esett így teherbe

2021. jan. 4. 12:09
 25/34 anonim ***** válasza:
64%
ha nem kamu a dolog,akkor a nő nem védekezett és rosszat tet a pasijával.ovszerel volt baj
2021. jan. 4. 13:22
 26/34 anonim ***** válasza:
90%
Ha ez igaz akkor valami rohadtul nem stimmel.Szerintem a csajod nem szedte rendesen a fogamzásgátlót
2021. jan. 4. 14:01
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Csináljon előtted egy tesztet... lehet bekamuzta
2021. jan. 4. 14:48
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Na én nagyon kíváncsi vagyok mi lesz itt végül. 😃
2021. jan. 4. 16:48
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

18

Ha arról szólt volna a kérdés, hogy hogyan lehetne mégis egészséges gyereke, akkor én is a te módszeredet javaslom. De kérdező egyértelműen azt írta, hogy NEM AKAR gyereket. Ezért írtam lehetőségként a vazektómiát.

2021. jan. 4. 16:55
 30/34 anonim ***** válasza:
65%

Kedves 29!

De lehet a kerdezo azert nem szeretne gyerkemet,mert ugy gondolja,hogy neki nem lehet egeszseges.Ezert probaltam segiteni.

2021. jan. 4. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!